Şehrin Gece Hayatında Benzersiz Bir Deneyim

Şehrin Gece Hayatında Benzersiz Bir Deneyim

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Gece Hayatında Benzersiz Bir Deneyim

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un yemyeşil korusunun en üst noktasında yer alan SAX, panoramik İstanbul Boğazı manzarasına sahip terasında, özenle tasarlanmış menüsü ve kokteyllerine eşlik eden muhteşem canlı müzik ve DJ performansları ile misafirlerine sıra dışı bir deneyim sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 1, 2023

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un Boğaz’a tepeden bakan yemyeşil korusunda yer alan SAX, konsepti, müzikleri ve kitlesinin ruhuyla şehrin en çok konuşulan mekanı olmaya devam ediyor. SAX, yeni nesil restoran lounge konseptini göz kamaştıran İstanbul Boğazı manzarasına sahip terasına taşıyarak, yaz aylarında da misafirlerine sıra dışı bir gece yaşatıyor.

"Room with Soul" mottosuyla eşsiz bir deneyim sunmak için tasarlanan SAX, uzmanlıkla hazırlanmış kokteylleri, özenle seçilmiş lezzetleri, mükemmel canlı müzik ve DJ performansları ile geniş teras alanının şık ambiyansında misafirlerini ağırlıyor. Her detayı incelikle düşünülmüş ve titizlikle tasarlanmış teras alanına sahip mekan, misafirlerine bir yandan gecenin tadını çıkarırken diğer yandan İstanbul Boğazı’nın göz kamaştıran güzelliğini tepeden seyretme keyfini sunuyor.

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un yeni nesil restoran lounge konsepti ile gece hayatına yeni bir soluk getiren mekanı SAX, göz kamaştıran İstanbul Boğazı manzarasına sahip terasında, lüks ve konforlu bir ortamda keyifle vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT