Sen De Gel’de Lezzet ve Eğlence Şovu Bir Arada!

Sen De Gel’de Lezzet ve Eğlence Şovu Bir Arada!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sen De Gel’de Lezzet ve Eğlence Şovu Bir Arada!

Cihangir’in kalbinde hizmet veren, muazzam bir manzara eşliğinde güne lezzet dolu bir kahvaltı ile başlayan Sen de Gel, sabah lezzet şöleniyle başladığı günün akşamına unutulmaz eğlencelerle dolu konsept geceleriyle devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 27, 2022

Tarihi Yarımada’nın büyülü atmosferi ve boğaz manzarasının görkemiyle muhteşem bir kahvaltıyla güne başlayan Cihangir’in yıldızı parlayan yeni nesil meyhanesi Sen de Gel, alışılmışın dışındaki meyhane konseptiyle fark yaratıyor. Yeni neslin değil her neslin meyhanesi olma konusunda iddiasını ortaya koyan Sen de Gel’de kahvaltıdan leziz mezelere ve ana yemeklere kadar muhteşem lezzetler sizleri bekliyor. Zengin menü çeşitliliği ve limitsiz eğlencesiyle Sen de Gel’de, sadece geceleri değil günün 24 saati hayat var!

Klasik meyhane konseptini unutturarak tüm ezberleri bozan bir meyhane konsepti yaratan Sen de Gel, hem lezzetin hem de eğlencenin sınırlarını zorluyor! Yeni nesil meyhaneler arasında lezzet ve konsept olarak yıldızı parlayan Cihangir’in gözde mekânı Sen de Gel, sadece yeni neslin değil her neslin meyhanesi olma yolunda da iddialı.

Cihangir’in kalbinde hizmet veren, muazzam bir manzara eşliğinde güne lezzet dolu bir kahvaltı ile başlayan Sen de Gel, sabah lezzet şöleniyle başladığı günün akşamına unutulmaz eğlencelerle dolu konsept geceleriyle devam ediyor. Klasik meyhanelerin ötesinde sadece akşamları değil günün hemen her saatinde keyif anları yaratan Sen de Gel anılarınızı unutulmaz kılıyor.

SEN DE GEL’de dans şovlarıyla gece renkleniyor!
Sen de Gel; dans ve dj performansları gibi her geceye özel sürprizler içeren eğlenceli konseptleriyle alışılmışın dışında bir meyhane atmosferi sunarak ağırladığı her her misafirinin tarzına ve zevklerine hitap ediyor. Uzman mutfak ekibi, profesyonel hizmet kadrosu ve yetkin yönetim ve planlama ekibiyle kusursuz bir hizmet sunan Sen de Gel’de unutulmaz bir gece geçirmek için rezervasyon numarası: 0533 075 8182

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT