Sevgililer Gününde Kutlama Sevenlere En Özel Programlar Swissôtel’de

Sevgililer Gününde Kutlama Sevenlere En Özel Programlar Swissôtel’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Gününde Kutlama Sevenlere En Özel Programlar Swissôtel’de

Eşsiz bir boğaz manzarası geceyi en romantic haline taşırken, Sabrosa’nın özel lezzetlerinden oluşan açık büfe menüsüne Sezen Nayman’ın etkileyici sesi eşlik ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2024

14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyenler Swissôtel The Bosphorus’un farklı konseptli mekanları ve eşsiz menüleriyle bugünü daha da özel yaşıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü özel bir şekilde kutlamak isteyen çiftlerden misiniz? İsteğiniz ve kutlama şekliniz bilinmez ancak 14 Şubat’ı mutlu ve özel hissederek geçirmek Swissôtel’in farklı menü ve programlara sahip restoranlarında mümkün.

Özel ambiyansları, her restorana özel şeflerin hazırladığı gurme lezzetlerden oluşan menüleri ve canlı müzik programlarıyla 14 Şubat Sevgililer Günü Swissôtel’de en özel halini alıyor.

Swissôtel’de Sevgililer Günü 10 Şubat’ta Başlıyor!
Sıcak ve romantik bir kış gününü 120 yıllık dağ evinde sıcacık şöminenin önünde harika yemekler pişirerek ve sıcak şarabınızı yudumlayarak geçirmek, bu Sevgililer Günü’nü özel bir anıya dönüştürmenizi sağlıyor. 10 Şubat Cumartesi günü 12.00-15.00 arasında İsviçre Lezzetleri Atölyesi Valentine's Day Cooking Class öğrenci çiftlerini bekliyor.

Sevgililer Gününüzü Nasıl Alırsınız?
Eşsiz bir boğaz manzarası geceyi en romantic haline taşırken, Sabrosa’nın özel lezzetlerinden oluşan açık büfe menüsüne Sezen Nayman’ın etkileyici sesi eşlik ediyor. Bundan daha iyi bir Sevgililer Günü program düşünemiyoruz.

İsviçre’nin geleneksel tatlarını 120 yıllık dağ evi ve iglolarda sunan CHALET, 14 Şubat’a özel menüsü ve atmosferiyle şehirden uzak bir dağ tatilinde hissetmenizi sağlıyor. Bu özel gecenin şarkıları Kaan ve Gizem’den geliyor.

Gabbro’nun muhteşem ambiyansı ve nefes kesen Boğaz manzarası ile Sevgililer Günü’nde olmak istediğiniz yerdesiniz! Lara Çayan’ın canlı performansıyla daha da özel yaşanacak gece yılın en özel gününde çiftlere romantizm dolu unutulmaz anılar yaşatacak.

Müzik ve lezzetin romantik bir birleşimi olacak 14 Şubat’ta, hafızalarda unutulmaz izler bırakacak özel bir kutlama için en doğru adres Swissôtel olacak.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: https://www.swissotelthebosphorus.com/tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT