Şimdi Soğan Kebabı Zamanı

Şimdi Soğan Kebabı Zamanı

Gaziantep Mutfağı’nın sadece kış aylarında özel olarak yapılan soğan kebabını tatmak için Kaşıbeyaz Lezzet Grubu sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 10, 2015

Patlıcan kebabından domates kebabına, sebzeli kebaptan fıstıklı kebaba kadar mevsimine göre birbirinden farklı kebap çeşitlerini sunan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nda, kışın gelmesiyle birlikte soğan kebabı da mönüde yerini aldı. Gaziantep’te kışın her evde mutlaka pişirilen bu kebabın en önemli özelliği, kışın yetişen arpacık soğanlardan yapılıyor olması. Bol nar ekşisi sosuyla hazırlanan soğan kebabı, diğer kebap çeşitlerinden farklı olarak tepside hazırlanıp odun ateşindeki fırında pişiriliyor. Kaşıbeyaz Florya, Kaşıbeyaz Akvaryum, Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, Kaşıbeyaz Food Point Göktürk ve Kaşıbeyaz Food Point Başakşehir şubelerinde bulabileceğiniz bu geleneksel lezzeti tatmak için geç kalmayın!

Şimdi Soğan Kebabı Zamanı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT