SMN Tat Merkezi’nden 2010 Sonbahar - Kış Pasta Koleksiyonu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri SMN Tat Merkezi’nden 2010 Sonbahar - Kış Pasta Koleksiyonu

El yapımı pastaların adresi SMN Tat Merkezi, sonbahar ve kış aylarına damgasını vuracak pastaların trendlerini belirledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2010

Sonbahar-Kış 2010

El yapımı pastaların adresi SMN Tat Merkezi, sonbahar ve kış aylarına damgasını vuracak pastaların trendlerini belirledi. Kutlamalarda ve özel günlerde en leziz ve en gösterişli pastayı sunmak isteyenler SMN Tat Merkezi’ni tercih ediyor.

Ev sahiplerinin en özel ikramı olan pastalar, tatları ve estetik görünümleri ile konukların hafızalarında iz bırakıyor. SMN Tat Merkezi’nin el yapımı pastaları özel günlerin en tatlı anını oluşturuyor. SMN Tat Merkezi, 2010 sonbahar ve kış pastalarında renkleri, özel figürleri ve çarpıcı süslemeleri ön planda tutuyor.

SMN Tat Merkezi’nin damaklarda ve akıllarda iz bırakacak sonbahar ve kış pastaları, tüm özel günlerin anlam ve önemine uygun konseptte hazırlanıyor. Düğün, kutlama, yeni yıl, bekarlığa veda, doğum günü gibi tüm kutlamalarda konuklarına el yapımı lezzet yaşatmak isteyenler konseptli pasta için SMN Tat Merkezi’ne hayalindeki pastayı anlatıyor. SMN Tat Merkezi’nin uzman kadrosu hayallerdeki pastaları gerçeğe dönüştürüyor.

Doğal şeker hamuru ile süslenen sonbahar ve kış aylarının gizeminin yansıtıldığı pastaların dilim fiyatları 10 – 15 TL arasında değişiyor.

SMN Tat Merkezi Hakkında
SMN Tat Merkezi, senelerdir sevdikleri için kurduğu sofralardan aldığı hazzı tam zamanlı uğraş haline dönüştürmeye karar veren Semen Öner tarafından 2003 yılında kuruldu. Cordon Bleu şeflik okulunda profesyonel eğitim gören Semen Öner, hayata geçirdiği SMN Tat Merkezi’nde profesyonel ekibiyle yemek kursları, butik pasta, el yapımı çikolata, catering, yemek stilistliği ve restoran danışmanlığı hizmetlerini veriyor.

Adres: Nuri Paşa Cad. No: 158 Tarabya İstanbul
Telefon: 0212 299 80 90
Web: www.smntm.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT