Su Böreğine Özsüt Dokunuşu Cheddarlı Peynirli Su Böreği

Su Böreğine Özsüt Dokunuşu Cheddarlı Peynirli Su Böreği

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Su Böreğine Özsüt Dokunuşu Cheddarlı Peynirli Su Böreği

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden su böreğini cheddarlı yumuşacık peynir ile bambaşka bir lezzete büründüren marka, damaklarda unutulmaz bir tat bırakmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 16, 2024

Tam 85 yıldır değişmeyen kalitedeki lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan Özsüt, gelenekseli yeniden yorumlayan yenilikçi bakış açısıyla fark yaratmaya devam ediyor. Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden su böreğine Özsüt dokunuşu yapan marka, yeni ürünü Cheddarlı Peynirli Su Böreği ile lezzeti ikiye katlıyor. Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından özenle hazırlanan Cheddarlı Peynirli Su Böreği; incecik, kat kat açılan yufkası, cheddarlı yumuşacık peynirli enfes tadı ve mis gibi tereyağı ile her ısırıkta adeta büyülüyor…

Gelenekseli yenilikçi bakış açısıyla yeniden yorumlayan Özsüt, imza lezzetlerine bir yenisini daha ekliyor. Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden su böreğini cheddarlı yumuşacık peynir ile bambaşka bir lezzete büründüren marka, damaklarda unutulmaz bir tat bırakmaya hazırlanıyor.

Özsüt’ün kendi özel su böreği hattında üretilen ve maharetli ustaları tarafından incecik, kat kat açılan Cheddarlı Peynirli Su Böreği, cheddar ve kaşar peynirinin buluşmasıyla iki kat lezzetli hale geliyor. En kaliteli malzemelerle özenle hazırlanan börek, gerçek tereyağının aromasını her ısırıkta hissettiriyor. Enfes tadı, iştah açan görüntüsü ve mis gibi tereyağı kokusuyla adeta büyüleyen bu benzersiz lezzeti denemek için Özsüt’lere uğramayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT