Tamirane Express Quality Food Yenilendi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tamirane Express Quality Food Yenilendi

Tamirane’nin son dönemlerin gözde yerleşim merkezlerinden olan Göktürk-Kemerburgaz’da yer alan kafe-restoranı “Tamirane Express Quality Food”, geçtiğimiz ay içerisinde mekânını büyüttü, menüsünü yeniledi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 9, 2012

09.02.2012

Tamirane’nin son dönemlerin gözde yerleşim merkezlerinden olan Göktürk-Kemerburgaz’da yer alan kafe-restoranı “Tamirane Express Quality Food”, geçtiğimiz ay içerisinde mekânını büyüttü, menüsünü yeniledi. Tamirane, Göktürk-Kemerburgaz’da sofistike içerik sunan bir işletme, özgün ve rahat bir mekan, lezzetli yemekler ve içkiler arayanların öncelikli adresi...

Göktürk Kemerlife Çarşı’da yer alan Tamirane Express Quality Food (Tamirane EQF), santralistanbul’da 3,5 yıldır faaliyet gösteren ilk mekanından izler taşımakla beraber yepyeni içerikler de barındırıyor. Yaklaşık bir yıldır Göktürk-Kemerburgaz’da butik bir yeme içme mekânı olarak yerinde ve evlere kaliteli ve lezzetli Pizzalar, Burger ve Wrap’ler sunan Tamirane Express QualityFood, geçtiğimiz ay içerisinde mekânını ve oturma kapasitesini genişletmenin yanı sıra menüsünü yeniledi.

Rahat ve sıcak bir mekan tasarımının, lezzetli yemeklerin, Tamirane’nin samimi yaklaşımının ve santralistanbul’da yer alan Tamirane’de dinlemeye alıştığınız müziklerin ön planda olduğu Tamirane Express Quality Food, Göktürk-Kemerburgaz tarafında keyifli vakit geçirilebilecek özgün bir mekan ve lezzetli alternatif yiyecekler arayanların tercih edeceği bir adres.

santralistanbul’daki Tamirane’de görmeye alıştığınız dev kütüphane, rahat koltuklar, ilginç aydınlatmalar ve dekoratif anlamda kullanılan orijinal aksesuarların benzerleri Tamirane Express Quality Food’da da yerlerini almışlar.

45 kişilik oturma kapasitesi ile haftanın yedi günü açık olan Tamirane Express Quality Food, aynı zamanda menüsünde yer alan birçok kalemi şık bir paketleme ile evlere de servis ediyor. Tamirane Express Quality Food, geçtiğimiz ay içerisinde genişlettiği mekânında özel etkinliklere de ev sahipliği yapmaya başladı.

Akdeniz mutfağı ağırlıklı menüsünde;

“Başlangıçlar ve Küçük Yemekler” bölümü, salatalardan oluşan “Yeşiller” bölümü, taş fırında pişen ince hamurlu pizzalardan oluşan “Pizza” bölümü, Tamirane santralistanbul’un en sevilen lezzetleri arasında yer alan Tamirci Burger gibi çeşit çeşitburger ve wrap’in yer aldığı “Burgerler” ve “Dürümler” bölümleri, et ve makarna çeşitlerinin oluşturduğu “Etler ve Makarnalar” bölümü ve “Tatlılar” bölümü yer alıyor. Ayrıca, dikkatle seçilmiş bir şarap ve içki menüsü de var.

Cumartesi ve Pazar günlerikahvaltı imkanı sunan menüsü keyifli bir hafta sonuna başlangıç için garanti veriyor.

İletişim için:
Tamirane Express Quality Food
GöktürkKemerlifeÇarşısı No:26BelediyeCaddesi, Göktürk- Kemerburgaz İstanbul
Tel:0212 322 48 22
info@tamirane.com tamirane.com twitter.com/Tamirane facebook.com/tamiraneofficial

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT