The Ritz-Carlton İstanbul’dan Anneler Günü’ne Özel Seçenekler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Ritz-Carlton İstanbul’dan Anneler Günü’ne Özel Seçenekler

Anneler Günü’nde Çintemani Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde geniş bir brunch büfesi sunuluyor. Bu brunch’a katılan tüm çocuklar, The Ritz-Carlton, İstanbul şeflerinin de yardımlarıyla, anneleri için kendi keklerini hazırlayacaklar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2011

02.05.2011

The Ritz-Carlton, İstanbul Anneler Günü’ne özel sürprizleriyle misafirlerini bekliyor. Anneler Günü’nde Çintemani Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde geniş bir brunch büfesi sunuluyor. Bu brunch’a katılan tüm çocuklar, The Ritz-Carlton, İstanbul şeflerinin de yardımlarıyla, anneleri için kendi keklerini hazırlayacaklar.

Ayrıca, The Ritz-Carlton Spa, Anneler Günü hediyesi olarak 8 Mayıs Pazar günü tüm annelere ücretsiz mini cilt bakımı sunuyor. Bu tarihler için önceden rezervasyon yaptıran herkes, Carita ürünleri ile uygulanan cilt bakımından yararlanabiliyor.

Yaklaşan Anneler Günü için organizasyon planları yapıyorsanız, Çintemani Restaurant ve The Ritz-Carlton Spa’yı tercih edebilirsiniz.

Çintemani Restaurant’tan Anneler Günü Brunch’ı

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, Anneler Günü’ne özel bir brunch sunuyor. 11.30-15.00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde düzenlenecek olan brunch’a katılan tüm çocuklar, The Ritz-Carlton, İstanbul’un şefleriyle birlikte, anneleri için kendi özel keklerini hazırlayacaklar. Çintemani Restaurant’ın Anneler Günü brunch’ı limitsiz yerli içki, meşrubat ve köpüklü şarap ikramı dahil kişi başı 109 TL olarak fiyatlandırılıyor.

0-6 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz olan brunch, 6-12 yaş arasındaki çocuklar için ise 55 TL olarak fiyatlandırılıyor.

The Ritz-Carlton Spa’dan Ücretsiz Mini Cilt Bakımı

The Ritz-Carlton Spa, Anneler Günü’nde tüm annelere ücretsiz bir uygulama sunuyor. 8 Mayıs Pazar günü Carita ürünleriyle uygulanacak cilt bakımından ücretsiz olarak yararlanmak isteyenlerin tek yapması gereken The Ritz-Carlton Spa’yı arayarak rezervasyon yaptırmak.

Bu bakım, temizlik, peeling ve cilt yapısına göre nemlendirici maske uygulamasını içeriyor ve cildiniz uzman terapistler tarafından incelendikten sonra uygulanıyor. The Ritz-Carlton Spa’nın uzman terapistleri, ücretsiz cilt bakımı uygulamasına katılan misafirleri cilt yapıları ve kullanabilecekleri ürünler konusunda bilinçlendiriyor, önerilerde bulunuyorlar. Carita ürünlerinin kullanıldığı ücretsiz mini cilt bakımı ile ışıltılı bir cilde sahip olmak için acele etmek ve bir an önce rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Adres: Süzer Plaza, Elmadağ Askerocağı Cad. No: 15 Şişli İstanbul
Telefon: 0212 334 44 44
Web: www.ritzcarlton.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT