Tom’s Kitchen İstanbul’dan Halloween’e Özel Menü

Tom’s Kitchen İstanbul’dan Halloween’e Özel Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tom’s Kitchen İstanbul’dan Halloween’e Özel Menü

Dünyaca ünlü şef Tom Aikens’ın ‘İngiliz brasserie’ konseptiyle hizmet veren restoranı Tom’s Kitchen İstanbul, Şef Berke Kurtbay tarafından hazırlanan Halloween menüsü ile eğlenceli lezzetler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 31, 2016

Mevsimsel ürünleri eşsiz tariflerle bir araya getiren Tom’s Kitchen, özel günler için hazırladığı menülerle hem lezzetli hem de farklı alternatifler sunmaya devam ediyor. Halloween için hazırlanan ve3 farklı yemekten oluşan menü, misafirleri sürpriz tatlarla buluşturuyor.

Şef Berke Kurtbay’ın hazırladığı menüde; tarçınlı krema, kavrulmuş balkabağı çekirdeği ile hazırlanan “Fırında balkabağı çorbası” başlangıç olarak sunuluyor. Balkabağını mevsiminde kullanarak yeni lezzetler hazırlayan Tom’s Kitchen’ın Ekim sonuna kadar sunacağı menüsünde 2 adet ana yemek alternatifi bulunuyor. Ana yemeklerden “Siyah burger” siyah burger ekmeği, cheddar peyniri, dana veya domuz bacon, marul ve domates ile hazırlanıyor. Bu enfes burgere kızarmış soğan halkası ve tatlı patates kızartması eşlik ediyor. Diğer ana yemek alternatifi olan “Deniz mahsullü risotto” içeriğindeki Sübye mürekkebi, tavada deniz tarağı, kalamar, çimçim karides, Lime zest ile damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor. Bu büyüleyici tabağa balkabağı cips eşlik ediyor. Tatlı olarak ise sous vide’de pişmiş “Balkabaklı creme brulee” menüyü unutulmaz kılıyor.

Halloween menüsü, yılın en eğlenceli gününü lezzetli bir yemek ile kutlamak isteyenleri Tom’s Kitchen’da bekliyor. Güncel ve sezonunda lezzetler sunan Tom’s Kitchen İstanbul misafirlerine sürpriz tatlar sunmaya devam ediyor.

Haloween Menü

Başlangıç / Starter

Fırında balkabağı çorbası: tarçınlı krema, kavrulmuş balkabağı çekirdeği ile

-Roasted Pumpkin Soup with cinnamon cream, toasted pumpkin seeds

Ana Yemek / Main

1.alternatif:

-Siyah Burger: siyah burger ekmeği, cheddar peyniri, dana veya domuz bacon, marul, domates, kızarmış soğan halkası ve tatlı patates kızartması ile

-Black Burger with Cheddar Cheese Beef or Pork Bacon: Lettuce ,Tomato, Fried Onions and Sweet Potato Fries

2.alternatif:

-Deniz mahsullü risotto: Sübye mürekkebi, tavada deniz tarağı, kalamar, çimçim karides, Lime zest, kahverengi tereyağ, balkabağı chips

-Seafood Risotto: Squid İnk, Pan Fried Scallops, Calamari, Baby Shrimp, Lime Zest and Brown butter,pumpkin chips..

Tatlı / Dessert

-Sous Vide’de pişmiş balkabaklı creme brulee

-Sous Vide Pumpkin Creme Brulee

Menü kişi başı 95tl ve 1 kadeh şarap ya da meşrubat dahil.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT