Toplantılı Yemeklerin Yeni Adresi Arça

Toplantılı Yemeklerin Yeni Adresi Arça

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Toplantılı Yemeklerin Yeni Adresi Arça

Mezelerin ardından fırından pide ve lahmacunların sunulduğu menüde, dinlendirilmiş ızgara et çeşitleri, klasik ve imza kebaplar yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 11, 2024

Benzersiz Haliç manzarası eşliğinde sevilen mezelerden lezzetli ızgara et ve kebaplara geleneksel bir tat yelpazesi sunan Arça Restaurant & Grill’in modern ve zarif bir ambiyansında iş yemekleri de keyifle yeniyor.

İstanbul’un tarihi kalbi olan Haliç’te, benzersiz manzaranın eşlik ettiği yepyeni bir restoran, Arça Restaurant & Grill. Şef Cenap Öztekin Varol yönetimindeki mutfaktan servis edilen muhammaradan babagannuşa, hingelden çiğ köfteye klasikleşmiş lezzetlerin en sevilen halleri, Arça’da tam da olması gerektiği gibi servis ediliyor.

Mezelerin ardından fırından pide ve lahmacunların sunulduğu menüde, dinlendirilmiş ızgara et çeşitleri, klasik ve imza kebaplar yer alıyor. Açık mutfakta özenle hazırlanan yemekleri Arça Restaurant & Grill’in modern ve aydınlık dekorasyonunda özel yemek odasında almak da mümkün. Restoran misafirlerine verilen vale hizmeti ve Arça’nın özenli ve titiz servis stiliyle, kendine ait terası da bulunan on kişilik özel yemek odası; iş yemekleri, yemekli yönetim kurulu toplantıları için ideal bir ortam sağlıyor.

Arça Restaurant & Grill’de yemek kültürümüzü misafirlere en iyi şekilde sunmak için şefin yoğun bir çabası var. Gastronomi alanının zanaatkarlarına bir saygı duruşu niteliğinde; mezeler arasında yer alan turşular kırk yıldır aynı turşuyu kuran erbabından alınırken, hingeli sadece ustası yapıyor, damak hoşluğu olarak masaya gelen yoğurt ise Kayseri bölgesine özgü bir yönetimle, dorak taşından süzdürülüyor. Cenap Şef, “Mevsimsel olarak özel tatlar ekleyeceğimiz menümüzde, her zaman bu tür özenli, mutfak kültürümüzün geleneklerini yaşatmayı ve konuklarımıza aktarmayı hedefleyen dokunuşlar göreceksiniz” diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT