Toro Latin Gastro Bar, Pan Latin Ve Asya Mutfağından Eşsiz Lezzetler

Toro Latin Gastro Bar, Pan Latin Ve Asya Mutfağından Eşsiz Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Toro Latin Gastro Bar, Pan Latin Ve Asya Mutfağından Eşsiz Lezzetler

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un bünyesinde yer alan dünyaca ünlü ödüllü şef Richard Sandoval’ın restoranı Toro Latin Gastro Bar, Pan Latin ve Asya mutfağının özel lezzetleri, göz kamaştıran İstanbul Boğazı manzarası ve eşsiz ambiyansı ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 27, 2023

Boğaz'ın hemen kıyısında, deniz ile yeşilin buluştuğu eşsiz noktada konumlanan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul içerisinde yer alan dünyaca ünlü ödüllü şef Richard Sandoval’ın restoranı Toro Latin Gastro Bar, misafirlerine Pan Latin ve Asya mutfağının birbirinden lezzetli tatlarını sunuyor. 250 yıllık tarihi bir hamamın restore edilmesiyle ortaya çıkan Toro Latin Gastro Bar, büyüleyici atmosferi, misafirlerine sunduğu Boğaz manzaralı terası ve barının yanı sıra özel lezzetleri ve yetenekli barmenler tarafından hazırlanan el yapımı kokteylleri ile baştan sona unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Toro Latin Gastro Bar menüsünde öne çıkan ve Latin Amerika kültürünü yansıtan tadımlık tabaklar, misafirlere Pan-Latin ve Asya mutfaklarının lezzetini paylaşarak deneyimleme imkanı sunuyor. Tüm malzemeleri özenle seçilmiş roll ve chevicheler misafirleri Latin mutfağında unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarırken, şefin özel lezzetleri ise konuklara gurme bir deneyim sunuyor. Criolla salsa sos ile sunulan Adobo Soslu Tavuk, chimichurri ve ananas ile lezzetlendirilen Dana Bonfile Trigoto ve aji panca biberi, kişniş, nane, acılı chimichurri ve karnabahar püresi ile servis edilen Kuzu İncik şefin özel lezzetleri lezzetler arasında yer alıyor. Tatlılarda ise yine Latin Amerika mutfağının ikonik lezzeti ev yapımı churros, tarçın, çikolata sos ve keçi sütlü dondurma ile sunuluyor. Menüde yer alan sıra dışı lezzetlere, yetenekli barmenler tarafından hazırlanan el yapımı kokteyller eşlik ediyor.

Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyer’de, iki tarihi yalının çevrelediği Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde yer alan Toro Latin Gastro Bar, Boğaz manzarası eşliğinde Latin mutfağının eşsiz tatları ve özel Latin kokteylleriyle misafirlerini unutulmaz gastronomi deneyimine davet ediyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için;
Six Senses Kocatas Mansions, Istanbul
reservations-istanbul@sixsenses.com
+90 212 355 55 00
https://www.sixsenses.com/en/resorts/kocatas-mansions-istanbul/offers/valentine-s-day-offer

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT