Tükkan Brunch’ıyla Tadına Doyum Olmayan Pazar’lar

Tükkan Brunch’ıyla Tadına Doyum Olmayan Pazar’lar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tükkan Brunch’ıyla Tadına Doyum Olmayan Pazar’lar

Tükkan, hafta sonu keyfini doyasıya çıkarmak, yeni haftaya da benzersiz bir başlangıç yapmak isteyenleri, çeşitliliği ve sunumlarıyla iştah kabartan Pazar brunchları’na bekliyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 31, 2016

İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de, sanat galerilerini anımsatan, tasarımcı dokunuşları ve dekorasyonu ile semtin ruhunu tamamlayan Tükkan, hafta sonu keyfini doyasıya çıkarmak, yeni haftaya da benzersiz bir başlangıç yapmak isteyenleri, çeşitliliği ve sunumlarıyla iştah kabartan Pazar brunchları’na bekliyor!

İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de misafirlerini ağırlayan Tükkan, ilk bakışta sanat galerilerini anımsatan dekorasyonu, ardından iştah kabartan lezzetleri, benzersiz kokteylleri, DJ’lerin ağırlandığı, sokaklara taşan eğlenceli partileri ve sezona damga vuran sürprizleri ile ilgi görmeye devam ediyor.

Nedim ve Selim Diker kardeşlerin alamet-i farikası Tükkan, şimdi de hafta sonu keyfini taçlandıran, topraklarımızın vazgeçilmez kahvaltı lezzetleri ve dünya mutfağının öne çıkan spesiyalleriyle iştah kabartan Pazar Brunch’larına davet ediyor.

“Tasarım ve Lezzet” mottosu ile Karaköy’ün fark yaratan adresi Tükkan, ev sıcaklığı ve konforundaki ambiyansında her Pazar sunduğu brunchları ile hafta sonu keyfini taçlandırıyor!

Tükkan’ın üst katındaki masasında, açık büfe şeklinde sunulan brunchta, Ezine Beyaz Peyniri, Kars Gravyer Peyniri, Van Otlu Peynir, Izgara Hellim, zeytin çeşitleri, somon füme, bal – kaymak ve reçel çeşitleri, tahıllı, çavdarlı, zeytinli, karabuğdaylı ekmek lezzetleri, yumurta salatası, Akdeniz yeşillikleri, pişi, pancake, yumurtalı ekmek, menemen, omlet, scrambled egg gibi yumurta lezzetleri, meyveli yoğurt, New York puding, taze meyve suları, çay, kahve çeşitleri ve Prosecco gibi birbirinden iştah açıcı seçenekler yer alıyor.

Ev sıcaklığı ve konforundaki samimi ambiyansı, tasarımla iç içe özgün dekoru ve birbirinden iştah kabartan lezzetleri ile Karaköy’ün öne çıkan adreslerinden Tükkan, her Pazar saat 11.00 – 16.00 arası hafta sonu keyfini lezzetle taçlandırmak, yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.

Tükkan Brunch kişi başı; 70.-TL

Her Pazar saat 11.00 – 16.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT