Vadistanbul’da Bronco İle Lezzet Şöleni

Vadistanbul’da Bronco İle Lezzet Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vadistanbul’da Bronco İle Lezzet Şöleni

Bronco Vadistanbul’da yeni lezzetler kattığı menüsü ile sokak lezzetleri üzerine unutulmaz bir deneyim yaşatmak için bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 30, 2021
Vadistanbul’daki Bronco American diner menüsü ile damaklarda iz bırakıyor. Şef İsmet Saz Bronco’nun menüsünü yeni lezzetlerle daha da zenginleştirdi. B Spinach, Bowl Chicken, B Brisket ve B Dog, B Truffle, B Vegie, B Koko, B Philly Cheese Steak, Bowl Falafel, Bowl Shrimp, Chicken Taco ile Bronco sokak lezzetleri sevenler için denemeye değer.

Bronco’nun B Burger, BB Burger ve BC Burger, Buffalo Wings, Smoked Brisket, Taco ve Falafel gibi lezzetlerine yenilerini ekleyen Şef İsmet Saz, çok özel sosları ve özgün tarifleri ile parmak ısırtmaya devam ediyor.

Şef İsmet Saz'ın Street Food dünyasına American diner konsepti ile kazandırdığı Bronco, menüsüne yeni katılan B Spinach, Bowl Chicken, B Brisket ve B Dog, B Truffle, B Vegie, B Koko, B Philly Cheese Steak, Bowl Falafel, Bowl Shrimp, Chicken Taco ile yine baş döndürüyor. Gününü gerçekten neşenlendirmek ve bambaşka bir lezzet yolculuğuna çıkmak isteyenler için Bronco’nun yeni lezzetleri ideal. Bronco menüsünde tatlıyı da unutmuyor ve damaklarda iz bırakan New York Cheesecake ve Cookie Dough’u misafirleri ile buluşturuyor.

Bronco’nun kendi yapımı olan Brioche ekmekleri ile hazırladığı B Burger, BB Burger, BC Burger ve B Spinach, B Brisket, B Philly Cheese Steak, B Truffle, B Vegie ve B Koko Burgerler sevenleri için bir tutku olmaya aday. Yanı sıra Smoked Brisket,Taco çeşitleri, Falafel, Buffalo Wings, Bowl Chicken, B Brisket ve B Dog gibi dünya klasikleri, yerel bir lezzet olan Kokoreç gibi şefin yorumundan geçmiş lezzetler de sağlıklı malzemelerle yeniden yorumlanıyor.

Bronco ev ve işyerlerine servis hizmetinde de iki farklı seçenek sunuyor. Menüdeki lezzetli hamburgerleri, sipariş verenlere yemeye hazır şekilde gönderebilirken, “kendim pişirmek istiyorum” diyenler için de özel bir kit halinde pişmemiş olarak da servis edebiliyor. Bronco’nun pişmemiş hamburger kit seçeneği ile mutfakta keyifle zaman geçirirken tam da istediğiniz hamburgeri kendiniz pişirebilirsiniz.

Bronco lezzetleri için Bronco uygulamasını App Store ve Google Play’den indirip son derece hızlı ve kolay bir şekilde sipariş verebilmek mümkün. Uygulama ile siparişlerde Ocak ayı boyunca %10 indirim sağlanıyor. Ayrıca Bronco lezzetleri için 05312627200 no’lu sipariş hattını, yemeksepeti, getiryemek, fuudy’yi arayabilir veya siparişinizi kendiniz de teslim alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT