Vakkorama Cafe’de Lezzet Dolu Hamburgerler

Vakkorama Cafe’de Lezzet Dolu Hamburgerler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vakkorama Cafe’de Lezzet Dolu Hamburgerler

Şehrin popüler buluşma noktası Vakkorama Cafe, yeni ve heyecan verici hamburger menüsüyle misafirlerini lezzet dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 19, 2023

Vakkorama Cafe, menüsünde yer alan hamburgerleriyle hem göze hem damağa hitap ediyor. Menüdeki iki özel hamburger seçeneği olan, Smashburger ve Cheeseburger lezzetleri ve sunumlarıyla dikkat çekiyor.

Smashburger, iki katmanlı özel hamburger kıyması, karamelize soğan, salatalık turşusu ve burger sosuyla hazırlanıyor. Yanında sunulan çıtır patates kızartmaları ise tamamlayıcı bir lezzet sunuyor. Cheeseburger ise 170 gram köfte, özel relish sosu, göbek marul, domates, soğan ve cheddar peyniriyle hazırlanıyor ve yine yanında patatesin lezzetiyle buluşuyor. Hem geleneksel hem de modern lezzetler arayanlar için ideal olan menüde, burger severlerin iştahını kabartacak çeşitli soslar, taze salatalar ve lezzetli yan ürünler de bulunuyor. Şehirdeki en iyi burger deneyimini yaşatmak için tasarlanan Vakkorama Cafe'nin lezzetli hamburgerleri, aynı zamanda yaratıcı bir yaklaşımla hamburgerlerin sunumunu da dikkatlice tasarlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT