Yeni Yılı Hilton İstanbul Bomonti’de Karşılayın

Yeni Yılı Hilton İstanbul Bomonti’de Karşılayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılı Hilton İstanbul Bomonti’de Karşılayın

Her detayın özenle düşünüldüğü bu özel program-da, gecenizi unutulmaz kılacak heyecan verici bir atmosfer sizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 6, 2023

Hilton Istanbul Bomonti, misafirlerini yılbaşı gecesine özel programları ve eforea Spa’nın tazeleyici bakımlarıyla yeni yılı karşılamaya davet edi-yor.

Otel, Globe Restaurant’ta ve roof’unda yer alan Cloud 34’te özel olarak ha-zırlanan yeni yıl programlarıyla sizlere unutulmaz bir gece sunmaya hazırla-nıyor. Yeni yılı tazelenrek karşılamak isteyenler için de efore Spa avantajlı paketler sunuyor.

Hilton Istanbul Bomonti, yeni yılda Globe Restaurant ve Cloud34’te unutulmaz bir yeni yıl programı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Her detayın özenle düşünüldüğü bu özel program-da, gecenizi unutulmaz kılacak heyecan verici bir atmosfer sizi bekliyor.

Globe Restaurant, özel yılbaşı menüsü ve zengin yerli içecekleri ile ziyafet dolu bir geceye ev sahipliği yapıyor. Trio ve ardından DJ müzik eşliğinde şeflerin maharetli ellerinden çıkan lezzetlerle dolu, sıcak bir atmosferde eşsiz bir yılbaşı yemeği vaat ediyor.

Globe Restaurant’da yiyeceğiniz lezzetli bir yemek keyfinin ardından, eğlence arayanlar için de Cloud34’te parti hız kesmeden devam ediyor. Cloud34’te imza kokteyllerin de sunulduğu bir partiye katılabilir, DJ müziğin ritmiyle yeni yıla dans ederek enerji dolu bir başlangıç ya-pabilirsiniz.

Eğer sadece eğlenceye odaklanmak istiyorsanız, Cloud34 eşsiz İstanbul manzarasıyla sizi kar-şılamaya hazır. Özel mönü seçenekleriyle, house müziğin ve DJ performansının sevdikleri-nizle birlikte tadını çıkartabilirsiniz.

Hilton Istanbul Bomonti, İstanbul’un muazzam manzarasına karşı, lüksü, eğlenceyi ve lezzeti yılbaşında sizler için buluşturuyor.

Yeni yılı eforea Spa’da tazelenerek karşılayın
Bu yılın tüm yorgunluğunu silerek tazelenmek isteyenler ve sevdiklerine güzel bir sürpirz önerisi arayanlar için eforea Spa yıl sonuna kadar geçerli avantajlı paketler sunuyor. İster kendiniz ister sevdikleriniz için Comfort Zone markalı seçili bakım ürünlerinde %20 indirim, 60 Euro’dan başlayan hediye kartı veya 31 Aralık’a kadar spa menüsünden aynı gün yapılan 2. bakım rezervasyonuna 25% indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT