Yoğun Tempoya W İstanbul’da Keyfli Bir Mola

Yoğun Tempoya W İstanbul’da Keyfli Bir Mola

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yoğun Tempoya W İstanbul’da Keyfli Bir Mola

Acıkan ve yemek konusunda sabırsızlanan misafirler odalarında ya da W Lounge’ta biririnden özel lezzetlerle hazırlanmış W menüsünün de tadını çıkarabilir.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 15, 2021

Akaretler Sıraevler’in otantik dokusunu Nişantaşı’nın gösterişli yapılarıyla buluşturan W Istanbul; Mahmut Anlar imzalı odaları, gizli bahçeleri, kişiye özel cabanaları ile İstanbul’un kalbinde unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

W Istanbul’da farklı konseptlerle tasarlanan, şık dekorasyonu ile göz dolduran, Mahmut Anlar imzası taşıyan odalar V şeklinde konumlanan iki kanat tarafında bulunuyor. Toplamda 140 odalı olan otelin bu güzel havalar için önerisi ise İstanbul’un kalbinde gizli bir hazine gibi saklanan Marvelous Cabana odalar. Misafirlerine ayrıcalıklı bir deneyim sunan bu göz alıcı odaya estetik, kalite, yemek ve eğlence eşlik ediyor.

Lüks yaşamın ayrıcalıklarını eşsiz bir deneyim ile yaşatan Marvelous Cabana odalar, kişiye özel Cabanası ile sürpriz hazırlamak veya sevdikleriyle baş başa vakit geçirmek isteyen konuklara da romantik bir ambiyans oluşturuyor. Odalara şık bir köprü ile bağlanan Cabanalar, bol oksijenin ve açık havada kişiye özel bir alana sahip olmanın ayrıcalıklarını sunarken; akşam gökyüzü ve yıldızların romantik manzarası konukları şehrin karmaşasından uzaklaştırıyor.

Tüm ihtiyaçların ve her bir detayın özenle tasarlandığı Marvelous Cabana oda, kendinizi özel bir tatilde hissetmeniz için gereken her detayı sizler için hazırlıyor. Acıkan ve yemek konusunda sabırsızlanan misafirler odalarında ya da W Lounge’ta biririnden özel lezzetlerle hazırlanmış W menüsünün de tadını çıkarabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT