Zəfəran Restaurant Lansman Gecesiyle Kapılarını Açtı

Zəfəran Restaurant Lansman Gecesiyle Kapılarını Açtı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Zəfəran Restaurant Lansman Gecesiyle Kapılarını Açtı

Zəfəran Restaurant geçtiğimiz günlerde Rusya ve Türkiye Cumhuriyetlerin dünyaca ünlü şefi ve Gourmand Book Awards ödüllü yazarı Stalic Khankishiev’in katılımıyla gerçekleşen çok özel bir lansmanla kapılarını açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 21, 2017

Ajwa Hotel Sultanahmet’in sekizinci katında yer alan restoran, Azerbaycan coğrafyasının çeşitliliğini ve lezzetli mutfak kültürünü İstanbul’da hakkıyla temsil eden en iddialı mekan olarak öne çıkıyor.

7 Şubat 2017 akşamı Rusya ve Türki Cumhuriyetlerin dünyaca ünlü şefi ve Gourmand Book Awards ödüllü yazarı Stalic Khankishiev’in katılımıyla gerçekleşen çok özel bir lansmanla kapılarını açan Zəfəran Restaurant, Azerbaycan coğrafyasının çeşitliliğini ve lezzetli mutfak kültürünü İstanbul’da en iddialı şekilde temsil ediyor. Lüle kebabı, Tike kebabı, Hazar Denizi’nin bereketini yansıtan balık yemekleri, kutab, kükü, düşbere çorbası, 50’den fazla pilav yemeği ve daha pek çokları… Azerbaycan yemek kültürünün önde gelen çeşitleri olan bu yemekler Ajwa Hotel Sultanahmet’in sekizinci katında Zəfəran Restaurant’ta iyi ve kaliteli lezzet seven İstanbullularla buluştu.

Lansmana katılan seçkin davetlilere ve basın mensuplarına hitaben bir konuşma yapan 12 Group Şirketler Grubunun Turizm ve Eğitim Yatırımlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Geçit, “Türk turizminin yaşadığı zor günlerin ardından yeniden cazibe merkezi olacağına inanıyoruz. Otelimizin yapımı aşamasında, kalite her adımda birinci kriter oldu. Bu felsefenin ayrılmaz parçası olan Zəfəran Restaurant’ta da gelenekseli gelecekle buluşturuyor, misafirlerimize kalite, lezzet ve tamamen artizan bir anlayışla çerçevelenen benzersiz bir gastronomi deneyimi vaat ediyoruz.

Restoranda dekorasyondan, menüye her türlü detay sayısız denemeler sonucunda oluşturuldu ve çalışmalar işine tutkuyla bağlı bir ekip tarafından gerçekleştirildi. Zəfəran Restaurant da işte bu eşine zor rastlanır tutkunun eseri” dedi. Selim Geçit tarafından sahneye davet edilen dünyaca ünlü şef ve Gourmand Book Awards ödüllü yazar Stalic Khankishiev de lansmana katılmaktan büyük onur duyduğunu belirterek imzaladığı ödüllü yemek kitaplarını Zəfəran Restaurant Executive Şefi Ramin Nuriyev’e hediye etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT