Cabaret Cine

Yeme İçme Kafe Cabaret Cine

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Yeşilpınar Sokak No:2 Arnavutköy Arnavutköy İstanbul

Telefon: (0212) 257 74 38

Web: http://www.cabaretcine.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Boğazda Tutkulu Bir Bar ve Müzik...

Pazar ve Pazartesi günleri dışında her gün 15.00-03.00 saatleri arasında iki katlı bir villada hizmet veren Cabaret Cine`nin ilk katı kafe-restoran, üst katı ise bar olarak kullanılıyor.

Kafe-restoran bölümünde haftanın belli günlerinde belgesel filmler gösteriliyor, restoranın mönüsü de o haftanın belgeseline göre düzenleniyor.

Uluslararası mutfaklardan oluşan geniş mönüsünde; çorbalar, iştah açıcılar (sebzeli krep, çin böreği, kömürde yufka), salatalar, makarnalar (zeytinli linguine, pesto soslu spagetti), et yemekleri (saçaklı bonfile, ızgara bonfile), tavuk yemekleri (kremalı tavuk, sebzeli tavuk sote), tatlılar, alkollü ve alkolsüz içecekler bulunuyor.

Cabaret Cine`nin bar olarak hizmet veren üst katında haftanın belli akşamlarında canlı müzik ya da Latin geceleri düzenleniyor. 2004-2005 Kış sezonunda her Perşembe; Dans Decesi... rumba, cha-cha-cha, salsa, merengue, rock`n roll. Alev Akçin & Yuri Mezokh 22:00 - 02:00. Her Cuma - Cumartesi Kaptanın Seyir Defteri (Sinem Şen vokal, Hakan Oral vokal- gitar, İlker Yurtcan klarnet-klavye, Orçun Gündem bas gitar, Ahmet Özbilen vurmalı çalgılar, 23:00-03:00 ). Haftasonları giriş ücretli.

Düzenli etkinliklerimizin olduğu Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamları dışında davet organizasyonlarına ev sahipliği de yapıyor. 60 kişiye kadar yemekli, 120 kişiye kadar yemeksiz organizasyonlar düzenlenebiliyor. Davetlerde müzik isteğinize bağlı. 40 araçlık otoparkımız ve otopark görevlileri davet boyunca hizmetinizde oluyorlar.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT