Beyoğlu Patisserie - Chocolate

Yeme İçme Pastane Beyoğlu Patisserie - Chocolate

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Rıhtım Cad. Katlı otopark altı No:7 Karaköy Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 244 98 93-95

Faks: 0212 293 95 02

Web: http://www.beyoglupatisserie.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Türk halkının tatlı ve unlu mamüllere olan düşkünlüğü, pastacılık sektörünü semt tatlıcılığı sınırlarından kurtarmış, gelişip güçlenmesine ön ayak olmuştur.

Tatlı dünyasının vazgeçilmez çekirdeği olan çikolatanın; tat, zevk, enerji ve güzellik hatta kimi toplumlara göre şifai özellikleri onu bu sektörün vazgeçilmezi kılmıştır.

Kalite ve meslek aşkını her zaman sizlerle paylaşmayı hedef olan LİDER ÇİKOLATA, leziz ürünlerini pasta ve hamur işleriyle bütünleştirerek hizmete sunmak amacıyla ilk adımını BEYOĞLU PATİSSERİE & CHOCOLATE ın Karaköy şubesini kurarak atmıştır.

Pastane, Beyoğlu ismini, 1954 senesinden beri üretilmekte olunan tescilli özel yapım Beyoğlu Nostaljik Fındıklı Çikolatasından esinlenerek almıştır.

Damağınızı tatlandıracak yada karnınızı doyuracak sınırsız ürün sepetine sahip Beyoğlu Patisserie & Chocolate`te, aklınıza bile gelemeyecek her çeşit tatlı ve tuzlu rüyalarınızla tanışabilirsiniz.

Bunların yanında olurda hayallerinizi paylaşmak isterseniz, dileyeceğiniz her türlü fantastik figürü pasta şekline dönüştürmek artık sadece sizin elinizde. Doğum gününüzde, mezuniyetinizde, düğününüzde özel ürünlerle, özel günleriz tatlandırılıyor.

Beyoğlu Patisserie her gün 06:30-21:30 arasında açıktır. Karaköy, Kabataş, Salıpazarı, Beyoğlu, Galata, Perşembepazarı, Bankalar caddesi, Şişhane ve civarı semtlere paket servisi yapılmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT