Fransız Sokağı - 2

Yeme İçme Pastane Fransız Sokağı - 2

Mutfak Türü: Fransız Mutfağı

Adres: İstiklal Caddesi, Cezayir Çıkmazı Sokak (Galatasaray Lisesi Arkası) Beyoğlu İstanbul

Web: http://istanbul_yeme_icme_fransizsokagi.asp

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
FRANSIZ SOKAĞI`NDAKİ İŞLETMELER - 2:

LES ZAZOUES (Restoran, Bar): Fransız ve dünya mutfağı ile servis yapacak Fransız iç mimarisi ile modern çizgilerin birleştiği bir dekorasyona sahip 4 katlı restoran bar. Restoranımızda zaman zaman resim sergileri takı sergileri fotoğraf sergileri ve özel geceler gerçekleştirilecek. Dekorasyon sade ve rahat bir mekan olmasına dikkat edilmiştir. İç mekan 73 kişi, teras 26 kişi, dış mekan 12 kişi.
Adres: Cezayir Sokak No: 4 Beyoğlu
OPERA RESTORANT (Restoran ve Konser Merkezi):
Opera konserlerinin yapılacağı bir salon ve çok üst düzey bir fransız restorantı opera okulu olarak 1901 yılında yapılmış bu binanın tarihini de canlandıracak bir konsept.
Adres: Hayriye Cad. 16 Kat 1 Beyoğlu
POMME ANTİQUİE:
Eski eşyalar teşhir ve satış sergiler. Çukurcuma imajını pekiştirmek ve esnafa sokakta yeni bir pazar ve kitle için açılım sağlayacak bir alan.
Adres: Cezayir Sokağı No: 3 2. ve 3.kat Beyoğlu
RESİDANCE (Misafirhane):
Sokağa gelen misafir ve sanatçıların konaklayabileceği bir mekan. Kapasite: 2 oda, mutfak, banyo, teras.
Adres: Cezayir Çıkmazı No: 4 bodrum 1 ve Bostanbaşı Cad. 35 teras Beyoğlu
ARKEO (Kitap, Hediyelik Eşya Satışı):
Genel`de Türkiye özelde istanbul ve beyoğlu hakkında yabancı dilde ve türkçe yayınlar, tanıtıcı malzemeler görsel dökümanlar kitap dergi gazate gravür efemera malzeme harita cd kartpostal gelenelsel el sanatları fotoraf film mazemeleri cafe özgün hediyelik eşya turistlik materyal her türlü turistlik hediyelik eşya halı kilim seccade ağaç ve ağaçtan mamül eşya seramik mamülleri cam ve camdan mamül eşya taklit mücevherat bijuteri süs eşyaları yapma çiçekler bakır bronz pirinçten mamül eşya alım satımı imal ihraç ve ithali.
Adres: Hayriye Cad. Çorlu Apt. No: 3/4 Galatasaray-Beyoğlu
BELLE DE JOUR (Cafe, Restoran, Bar):
Cote de Azur Akdeniz mutfağı Fransız swing caz müziği eşliğinde güney fransa sitilinde dekore edilmiş restorantımızda kendilerini bu sahiller hissedeceklerdir. Restorantımız sabah saatlerinden itibaren sabah kahvaltısı öğle yemeği ve şık akşam yemeği olarak günün her saatinde hizmet vereceklertir. Teras şampanya barı tüm gece sürecektir. Mutfağımızda sızma zeytinyağı ile doğal ürünlere yer verilecektir.Marsilye kıyılarındaki balıkçıların yerel usullerle hazırladığı deniz mahsulleri (yengeç-istakoz gibi) sunulacaktır. küçük masa ve sandeyeleri rahat koltuklar kristal avizeler misafirlerimizi büyülü bir fransız sahiline sürükleyeceğiz. Kapasite: 2 katlı 1 teraslı 150 kişilik.
Adres: Cezayir sokak No: 16 Beyoğlu
CAFE 8 (Cafe, Restoran, Bar, Satış):
İki katlı cafe –restoran, kahvaltı- öğlen yemeği-akşam üstü çay (Fransz mutfağı ağırlık), toplantıları (görsel sanatlar, edebiyat, müzik v.s.), Resim, takı ve sergi ve satışları, Özel toplantılar, Dekorasyonsa sokağımızın adına uygun olarak Fransız stilini yansıtmağı amaçladık. Kapasite: Giriş katı: 20, Giriş üstü : 40, Dış alan: 20 toplam 80 kişi.
Adres: Cezayir Çıkmazı No : 8 Girş katı ve Giriş Üstü Beyoğlu
CAFE DE PLACE (Cafe, Restoran):
Tipik bir sanatçılar kafesi eski ahşap ağırlıklı bir dekor yanındaki sanat meydanında sanatçıların ve onları izlemeye gelen insanların sanat ve kültür üzerine konuşabilcekleri bir ortam. Gazeteci yazar ressam mimarların bulşma noktası canlı müzikle birlikte sergiler ve ayrıca muhtelif konularda konferanslar da bu mekanın kültürel yaşamıza katkısını sağlayacak. Kapasite: 120 iç, 16 dış.
Adres: Cezayir çıkmazı No: 8 bodrum 1 bodrum 2 Beyoğlu
CAFE`A MİLLE (Cafe, restoran, Bar):
İşletme cafe`A mille adını bu mekanda yaşamış istanbul doğumlu Fransız asıllı ünlü portre ressamı ve ağac oyma süsleme sanatcısı albert mille`den almıştır. ana teması sanattır. Mönü fransız tarzı cafe mönüsüdür. Fransız tarzı çorbalar salatalar antreler krep çeşitleri makarna çeşitleri ana yemekler peynir tabağı fransız şarapları Fransız tarzı A.mille spesiyaliteleri mönünün ana unsurlarını oluşturmaktadır. Kapasite: Cafe-bar(işletmede): iç mekan: 66, Dış Mekan: 18. Restaurant: iç mekan: 83.
Adres: Cezayir Çıkmazı Sok. Zeki Paşa Apt. 4/6-2 Beyoğlu
CHEZ SAKMAN (Stüdyo, Cafe, Bar, Restoran):
İyi müzik işi servis ve düzenli bir ortamın bir arada olduğu bir eğlence ve dinleti mekanı oluşturmak başlıca hedef dekorasyon sokağın bütünü göze alınarak hazırlanmıştır. mönüde bulunan yiyecekler Akdeniz mutfağına yönelik olacaktır. işletmenin ana konsepti canlı müzik üzerine kurulu olacaktır. Sahne alacak sanatçılar Türk ve dünya müzisyenlerinden kendi alanlarında usta isimlerden oluşacaktır. Sahnede bulunacak piyano, kontrbas ve davul ana enstrümanlar olacak jazz müzik eksenli programlar yapılacaktır. Kapasite: İç mekan 30 kişi, Dış mekan 35 kişi, üst teras 10 kişi.
Adres: Cezayir Çıkmazı Sokak No: 8 Kat: 2 Beyoğlu
COUP DE FOURDRE (Cafe, Bar):
İşletmenin konsepti cafe-bar anlayışında oluşturulucaktır. Aperatifler, salatalar, peynir çeşitleri tatlılar ve kurabiyelerden oluşan bir menü olacaktır. İçeceklerde şarap, likör, bira, yabacı içkiler, kokteyler, dünya kahveleri, çay çeşitleri bulundurulacaktır. Eski bir binada hizmet vereceğimizden yapının özelliklerine ters düşecek modern bir anlayıştan kaçınıldı. Bu anlayışla turistik ve neo-klasik esintilerle, ahşap ve taşın ağırlıklı kullanışdığı bir üslup oluşturuldu. Kapasite: 20 Kişi iç mekan , 4 Kişi Dış mekan.
Adres: Cezayir Sokak No: 14 Zemin Beyoğlu
ERGUVAN (Sağlık Hizmetleri, Turizm, Dekoratif Eşya):
Hediyelik eşya ve ev dekorasyon ürünleri bölümümüzde özellikle sokağımızı ziyaret eden yabancı turistlerin alıp ülkelerine götürebilecekleri nitelikte şık kolay taşınabilir parçalar sergilenecektir.bu bölümün dekorasyonunda da bu ürünlerden yararlanacaktır. Şirketimiz ortaklarının doktor olmaları nedeniyle işyerimizin diğer bir bölümünde sokak bünyesinde yer alan tüm işletmelerin personeline yönelik sağlık ünitesi yer alacaktır. Ünitede düzenli olarak doktor denetiminde sağlık personeli bulundurulacaktır. Aynı Bölüm de yardımcı sağlık ve güzellik ürünleri satış reyonu yer alacaktır. Kapasite: İç alan 80 kişi dış alan 8 kişi.
Adres: Cezayir Sok. No: 11 kat zemin 1-2 Teras, Beyoğlu
JE T`AİME (Art Shop, Cafe, Bar, Restoran):
Je t`aime; modern tasarımı ve dizaynı ile günümüz Fransız ve Türk sanatçıların tasarım ürünlerini sergilemenin yanı sıra Fransız mutfağından seçilmiş mönüsü ile misafirlerini ağırlamayı hedeflemektedir. Kapasite: 75 kişi.
Adres: Cezayir Sok. No: 7 Beyoğlu
LA CHANCE (Cafe, Bar):
Dekoratif olarak canlı, sıcaklığı yansıtacak ahşap kullanılmış ise de Fransız barok stilinden esinlenilmiş ve günümüze uyarlanmış aydınlatma ve aksesuarlarla tamamlanmıştır. iç mekan duvarları sanatsal etkinliklerin teşhiri, ayrıca audio visiol gösteriler yapılacak şekilde uyarlanmıştır. Menü ağırlıklı olarak Bistro snack şeklinde uyarlanmış olsa da, Gerek Paris balık hali gerek nouvelle cousineden az ancak önemli örnekler sergileyecek biçimde ve aslına uygun mekanın bulunduğu bölgenin özelliklerine göre taze ve en iyi malzeme gözetilerek düşünülmüştür.Tümü Pera ile Paris’in eski sosyal birlikteliğini yansıtmaktadır. Kapasite: İç kapasitesi 50 kişi/ Dış kapasitesi 10 kişi.
Adres: Cezayir Sokak No: 10 Beyoğlu
LE CAPRİCE (Restoran, Cafe, Bar):
Fransız restoran cafe ve bar Fransız mutfağını tipik Akdeniz yemeklerinin de örnekleri ile müşteriye sunmak. Kapasite: 150 kişi.
Adres: Hayriye Sok. No: 16 Beyoğlu
sayfa 3

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT