AzzuR Restaurant

Yeme İçme Restoran AzzuR Restaurant

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Mövenpick Hotel İstanbul, Büyükdere Cad. 4. Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 319 29 29

Web: http://www.moevenpick-istanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Akdenizden Esintiler Sunan AzzuR Restaurant’ın Menüsü Yenilendi…
Mövenpick Hotel Istanbul’un Başaşçısı Maximilian J.W Thomae ve ödüllü mutfak ekibi tarafından hazırlanan menülerle lezzet tutkunlarını Akdeniz’in dört bir yanına uzanan bir serüvene çıkaran AzzuR Restaurant’ın menüsü yenilendi.

Taze mevsimlik ürünlerin baharatlar ile harmanlayarak hazırlandığı bu yeni menü, Akdeniz’in tüm kokularını taşıyan, yenilikçi ve yaratıcı tatların yanı sıra modern Türk mutfağı ve İsviçre mutfağından seçkin örnekleri buluşturuyor.

Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan, haftanın her günü 06.00 – 23.30 saatlerin arasında hizmet veren AzzuR’da, deniz ürünleri ve kabuklu deniz mahsulleri varyasyonu, İstanbul usulü kaz ciğeri terin, ılık somon lakerda ile sunulan taze bahçe roka salatası, trüf mantarlı fondü çorbası, füme patlıcanlı risotto, soğan marineli levrek şaşlık, Zürih usulü dilimlenmiş süt danası, gorgonzola peyniri ile gratine edilmiş ızgara süt danası antrikot, kaz ciğerli gurme kebabı gibi spesiyalitelerin ardından tahin ve pekmezli sufle, Türk usulü çikolata üçlüsü, Ticino usulü kestaneli tiramisu ve taze meyveli pavlova gibi tatlı çeşitlerini ve % 100 doğal malzemelerle hazırlanan Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT