Çömlek Restaurant

Yeme İçme Restoran Çömlek Restaurant

Mutfak Türü: Bölgesel Türk Mutfağı, Türk Mutfağı

Adres: Batı Mah. Ankara Cad. No:56 Pendik İstanbul

Telefon: 0216 483 20 72

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul`un en bilindik kuru fasulyecisi Çömlek, 1992 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. 1993`de taş fırın olarak işletmeye açtıkları bu yeri 2000 yılında kuru fasulyeciye çevirmişler. Lokantanın kuru fasulyeleri memleketleri olan Çayeli usulü. Aşçıbaşı Maksut Günaydın kendi formülünü yaratmış.

Fasulyeleri Erzurum`un İspir fasulyesi. Tereyağı, soğan, dana eti ve taze domates ile güveçde pişiriliyor. Pişirme işlemi 150 derece ısılık fırında 2,5 saat sürüyor. Kuru fasulyeleri gayet leziz, bol etli ve sosu susuz. Sosta kullanılan tereyağının ve taze domatesin farkını hemen anlıyorsunuz.

Çömlek`in menüsünde ayrıca süzme mercimek çorbası, pilav ve başta Akçaabat köfte olmak üzere 3 çeşit köfte de yer alıyor. Kamil bey, başarılarının sırrını çalışanları ile bir aile gibi olmalarına ve bu huzurlu ortamın müşterilerine sundukları hizmetin kalitesine yansıması olarak açıklıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT