Frame

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Maçka Demokrasi Parkı No: 11-12-13 Maçka Şişli İstanbul

Telefon: 0212 240 64 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
FRAME’İN SÜRPRİZLERİ DEVAM EDİYOR…
“HALE CANEROĞLU & ZELİHA SUNAL FRAME’DE”

Maçka Demokrasi Parkı’nın büyülü manzarasında, 365 gün boyunca İstanbul’a yepyeni bir çerçeveden keyifle bakmanızı sağlayan Frame, 21 Mayıs 2009 Perşembe günü sürprizlerle dolu açılışından sonra Haziran ayı için yepyeni programlarla ziyaretçilerine eğlenceyi tam anlamıyla yaşatmaya devam ediyor…

Bar, Club, performans arenası ve restoran keyiflerini bir arada sunan, sene boyunca sezona özel taraflarında hizmet veren İstanbul’un vazgeçilmez adresi Frame, şehrin yoğunluğundan uzak, yeşilin huzur veren manzarası ve ardı arkası kesilmeyen eşsiz sürprizleri ile 2009 yazında da büyük ilgi uyandırmaya devam ediyor.

Yenilenen ve 2009 yazına özel hazırlanan seçkin menüsünde İtalyan mutfağının özel lezzetlerine yer veren Frame, doğanın yeşili ile buluşan avant - garde dekorasyonu ve sunduğu hizmetlerle, ziyaretçilerine seçkin ve ayrıcalıklı bir ambiyans yaşatıyor.

Canlı performansları ile kış sezonu boyunca büyük ses getiren Frame, yazlık tarafı için şimdi de iki ünlü isimle, Hale Caneroğlu ve Zeliha Sunal ile anlaştı.
Samimi tavırlarıyla büyük sempati toplayan, şovları ve repertuarları ile büyük bir dinleyici kitlesine sahip bu iki ünlü sanatçıdan ilki Hale Caneroğlu, 9 Haziran 2009 Salı gecesi Frame’in yenilenen yazlık tarafında sahne alacak. Ertesi hafta, 16 Haziran 2009 Salı gecesi Zeliha Sunal’ın sahne alacağı Frame’de, sanatçılar dönüşümlü olarak 15 günde bir performanslarını sergileyecekler. Şarkılarının yanı sıra sahne şovları ile de büyük ilgi uyandıran bu isimleri saat 22:30 itibari ile Frame’in yenilenen İtalyan menüsünü tadarken dinlemeye başlayıp, saat 01:00’a kadar eğlencenin tadına varacaksınız.

Her damak tadına uygun lezzetlerin yer aldığı Frame’de, “Porçini Soslu Mozzarella”, “Zengin Çeşitleri ile İtalyan Yapımı Özel Ev Makarnaları”, “Limon Soslu Dil Balığı”, hindistan cevizi, elma, çikolatanın çok özel bir birleşimi olan “Palla Di Mella” ve tadıyla eşsiz İtalyan lezzeti “Panna Cotta” favoriler arasında…

Pazar günleri dahil haftanın her günü hayatın ve İstanbul’un eşsiz renklerini, özgün ve yepyeni bir çerçevede sunan Frame, lezzetleri ve sürprizlerle dolu, eğlenceli geceleri ile yaz sezonunu keyifle karşılıyor.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT