İstiklal Meyhanesi

Yeme İçme Restoran İstiklal Meyhanesi

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Çukurçeşme Sok. No:13 (Zarifi’nin girişi) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 64 56

Web: http://www.istiklalmeyhanesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İstiklal Meyhanesi seçkin menüsü, uygun fiyatları ve eğlenceli müzik programlarıyla müdavimlerine eğlence ve lezzetin doruğa çıktıgı geceler sunmaya devam ediyor.

Pazartesi’den Perşembe’ye Türk Sanat müziğinden, Latin ezgilerine, Chansonlardan, kantolara kadar en güzel şarkılarla gönüllere müzik ziyafeti veriliyor.
Her Cuma ve Cumartesi akşamı 3 kişilik fasıl ekibinin müzikleriyle eğlence doruğa çıkıyor, ziller ve tefler dağıtılıyor; müdavimler yerine oturmaksızın tüm gece dans ediyor. 24:00 de canlı müziğin bitişiyle DJ Ergun Kara İstiklal’cilerin istek parçalarını çalmaya başlıyor.

Türkçe pop’dan, Zeki Müren’e, Sirtaki’den Rumba’ya kadar tüm isteklerle dans geç saatlere kadar devam ederken, dansöz ve davul show gecenize süprüz katıyor.
"Yetmez" diyenler, meyhanenin hemen yan kapısındaki Zarifi`nin club bölümüne giriş ücreti ödemeksizin geçip eğlenceyi sabaha kadar devam ettirebiliyor.
İstiklal Meyhanesi’nin zengin fiks menüsünde neler var derseniz: deniz ürünlü şehriye pilavından, pazı dolmasına, ana yemeklerde kuzu şiş ve Filibe köfteye kadar, 7 çeşit meze, 4 ara sıcak ve 4 seçenekli ana yemek bulunuyor. Porsiyonların doyurucu olduğu menü günlük olarak hazırlanıyor.
Mutfakta hijyen ödüllü İstiklal Meyhanesi’nde yemeklerin tazelik ve kalitesinden ödün verilmiyor.

İş toplantıları, bekarlığa veda partileri, kına geceleri, nişan, doğum günü ve evlenme yıldönümü kutlamaları gibi partiler için ideal bir mekan olan İstiklal Meyhanesi, 60 kişilik kapasitesi ile kendinizi evinizde hissedeceğiniz sıcak bir atmosfer sunuyor.
“İstiklal Meyhanesi’ne hoş geldiniz ne içersiniz?” mottosu mekanın ilgi ve samimiyetini en güzel şekilde anlatıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT