La Delicatesse

Yeme İçme Restoran La Delicatesse

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Fener Mevkii 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0 212 663 29 00 (18 hat)

Faks: 0 212 663 29 21

Web: http://www.cinarhotel.com.tr

E Posta: reservation@cinarhotel.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Değişik bir yemek keyfi için...
La Delicatesse

49. yılına tümü ile yenilenerek ‘merhaba’ diyen Çınar Hotel, konuklarını sıcak yaz günlerinde, Marmara Denizi’ne karşı, doğanın içinde doyumsuz tatlarla oluşturulmuş mönüsü ile La Delicatesse’in terasında ağırlıyor.

İster gün ışığında, yemyeşil bahçeye, masmavi denize bakarak ister ay ışığında ışıl ışıl havuza, sahile doğru, mutlaka açık havada deniz havası almak koşuluyla La Delicatesse Restaurant’taki yemek deneyimleri keyfe dönüşüyor.

Deneyimli Executive Chef Yaşar Öztürk tarafından hazırlanan ve uluslararası lezzetler sunan restoranın mönüsünde her damak tadına hitap edebilecek seçenekler yer alıyor. Mönüde; başlangıçlardan Karides Kokteyl, Deniz Mahsulleri Salatası, Piliç Satay-Çin makarnası; ana yemeklerden Biberli Bonfile, patates püresi ve sebze buketi eşliğinde; Izgara Somon Filotosu, üç renkli biber soslu; tatlılardan ise Maldive’s Passion, çikolatalı tulip içinde; Cappuccino Créam Brulee, dondurmalı öne çıkan lezzetlerden sadece bazıları... La Delicatesse’de seçilen lezzetlere Türk, İtalyan ve Fransız şarapları eşlik ediyor. Ayrıca yemek sonrası sıcak yaz gecelerine inat güzel bir dondurma ile tatlı ama serin bir final yapmak isteyen konuklara özel “Mövenpick Dondurma Mönüsü” de mevcut.

Haftanın yedi günü, 12.00’dan itibaren öğle yemeği, 18.30’dan itibaren ise akşam yemeği hizmeti veren La Delicatesse Restaurant, terasında aynı anda 120 kişi ağırlayabiliyor. Gündüzleri mavi ve yeşille bakışmanız, geceleri ay ışığından yararlanmanız, kuş sesleri arasında sevdiklerinizle sohbet etmeniz ve sevgiyle hazırlanan lezzetli yemeklerden tatmanız, aynı zamanda yeni mutfak heyecanlarını bizlerle paylaşmanız için La Delicatesse ekibi, ‘farklılık’ ve ‘kalite’ arayanları Yeşilköy’e davet ediyor....

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT