Moda Spor Kulübü

Yeme İçme Restoran Moda Spor Kulübü

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Mühürdar Caddesi Tuğlacı Emin Bey Sokak No: 2 Moda Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 55 55

Web: http://www.modaspor.org

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İyi yemek, iyi müzik, bol eğlence parolası ile hizmet veren Moda Spor Kulübü, Kadıköy’de lezzetli ve keyifli bir yemek arayanların gözde ve elit mekanlarından biri.

Giriş için üye olma şartı aramayan Moda Spor Kulübü, 300 kişilik kapasitesi ile misafirlerini güler yüzle ve eşsiz bir hizmet kalitesi ile ağırlıyor. Penceresinden tarihi yarımadayı izleyebileceğiniz Moda Spor Restaurant, sizlere dostlarınızla birlikte eğlenceli bir gün geçirmenize olanak sağlıyor. Pazar günleri 200 çeşit kahvaltılıktan oluşan brunch keyfi ve güncel programlarıyla sizlere yepyeni renkler sunuyor.

Moda Spor Restaurant; Moda’da 7`den 77`ye müzik ziyafeti vererek konuklarına hoş vakit geçirtiyor. Güzel bir yemek yemek ve eğlenmek isteyenler için konuklarına farklı ve keyifli saatler yaşatıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Dün sabah bir arkadaşımla beraber kahvaltıya gittik. (Kahvaltı servisi yeni başlamış) Ancak mekan çok soğuktu. Klimaları yeni açmışlar ve hiç ısıtmıyordu. Kaloriferler yanmıyor. Çok büyük bir mekan. Moda'ya yakışmayacak bir yer olduğunu düşünüyorum. Hiç memnun kalmadım.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT