Myrina Cafe - Rest / Art Center

Yeme İçme Restoran Myrina Cafe - Rest / Art Center

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Fener Kalamış Cad. No:73 Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 05 00

Faks: 0216 550 05 04

Web: http://www.myrinart.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
KEYİF + LEZZET + SANAT = MYRİNA

Cafe-Rest, Sanat Galerisi ve Hobi-Sanat atölyeleri üçgenini bir arada yakalayan Myrina haftanın yedi günü, saat 10.00 -24.00 arası bütün birimleriyle hizmet vermektedir.

Üç katlı mekânda hem dekorasyonunda hem de işlevselliğinde dört farklı atmosfer bulunmakta. Her kat farklı dekorasyon anlayışıyla düzenlenirken rahatlık hep ön planda tutulmuştur.

Myrina’nın giriş katıda cafe-rest’in yanı sıra sanat galerisi ve minik bir sanat butiği bulunmakta.Dekorasyonun da kırmızı, beyaz deri koltuk ve sedirler, venge ahşap mobilyalar kullanılmış. Ayrıca yazın hizmet verecek, dört adet asırlık ağaçlarla çevrelenmiş, 60 kişilik sedirli, sandalyeli oturma düzenine ve sanat eserleri ile iç içe bir bahçeye de sahip.

Orta katta bulunan hobi cafe-rest’te, lezzetli yemekleri tadarken, dileyen konuklar televizyon bölümünde çeşitli müzikaller ve gösterilere ait dvd`leri izleyebilir, düzenlenen sinema günlerini takip edebilir, lounge kısmında dinlenebilir, isterse kitaplıkta bulunan kitaplardan okuyabilir veya satranç, briç, scrabble gibi çeşitli oyunlar oynayabilirler.

Üst katta ise cafe-rest, sanat galerisinin yanında, lounge ,kış bahçesi ve yine yazın hizmet verecek olan çok keyifli teras bulunmakta.

Atölyeler ise orta katta bulunup girişi tamamen diğer bölümlerden bağımsız olarak düzenlendi.Atölyelerde 14 sanatçı ve eğitmen tarafından 16 farklı etkinlik düzenlenmektedir. Resim, Seramik, Heykel, Mozaik, Mücevher tasarım-kuyum, Çini, Sanat tarihi, Caz tarihi ve müzik eleştirmenliği, Güncel sanat ve oyun, Çocuk ve genç yaratıcı sanat, Drama, Feng shui, Reiki, Aromaterapi gibi.

CAFE- REST: Myrina; Amerikan, Meksika, Çin ve İtalyan mutfağının, lezzetli ve seçkin 107 çeşit yemeği ile seçmekte zorlanacağınız bir mönüye sahip. Ayrıca vejetaryen, diyet, çocuk, beş çayı ve kahvaltı mönüleri de seçenekler arasında.
Yaz aylarının gelmesi ile hizmete açılacak bahçe ve terasında pazar günleri Brunch hizmeti de verilecektir. Zengin içki mönüsü; konuklara alkollü ve alkolsüz değişik tatları deneme olanağı sunuyor. Kışın 120 kişilik kapalı mekân, yazın 220 kişiye hizmet verebilme kapasitesine ulaşıyor.Şirket yemekleri ve özel kutlamalar masa rezervasyonu veya özel olarak ayrılmış bölümlerde düzenlenebilir.(Toplantılar için projeksiyon ekipmanı bulunmaktadır)

SANAT GALERİSİ: Konuklar yemeklerini yerken veya içeceklerini yudumlarken, Türkiye’nin seçkin sanatçılarının eserlerini seyredebilme, bunlara sahip olabilme imkânı. Sanatın farklı disiplinlerine ev sahipliği yapan Myrina Sanat Galerisinde her ay yeni bir sergi izlenebilir. Farklı, yenilikçi bir anlayışla galeri- restoran iç içe düzenlendi, bu sistem dekorasyonda sanatsal objelerin ön planda olmasını sağladı.

BUTİK: Myrina için üretilen özgün heykel, seramik, takı tasarımları özgünlük belgesi ile satışa sunulacaktır. Bunun haricinde çeşitli hediyelik objelerde butik bölümümüzde yer alacak.

ATÖLYELER: İçinizde var olan yaratıcı potansiyele niçin fırsat vermiyorsunuz? Gelin içinizdeki çocuğu ortaya çıkartın.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT