Park Residence

Yeme İçme Restoran Park Residence

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Atlıhan Sokak No:4 Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 345 71 01

Web: http://www.parkresidence.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Tarihi mistik havasını sıcaklığı ile kucaklayan Anadolu yakasının Fenerbahçe’sini de bilenler için eski ve vazgeçilmez bir durak, bilmeyenler içinse keşfedilmeyi bekleyen gizli bir "Bahçesi", Park Residence .

İstanbul’un en güzel, en yaşanılacak köşelerinden Fenerbahçe’de bulunan Park Residence Hotel, doğal ve sakin ortamı ile, klasik tatların, çağdaş zevklerle buluşmasına imkan tanıyan bir bahçe haline dönüştü. Hotel, odalarındaki rahatlığı ve konforu, enfes lezzetlerin bir arada yaşandığı Park Bistro ile birleştirdi. Anadolu yakasının en güzel semtlerinden Dalyan Fenerbahçe’de açılan Park Residence artık sabah kahvaltılarında da sizi ev konforu ayrıcalığı ile ağırlıyor. Birbirinden nefis kahvaltılık çeşitleri ile zenginleştirilmiş “Fenerbahçe Kahvaltı” mönüsünü tadarken, yemyeşil bir bahçeyi seyretmenin ve gazetelerinizi okumanın ayrıcalığını ve huzurunu yaşayabilirsiniz.

Sıcak, rahat ortama, abartısız ama şık bir dekorasyona sahip olan Park Residence, Türk mutfağının vazgeçilmezleri olan zeytinyağlılarını, beğendili piliçini, Yoğurtlu Kebabı ve ev yemeklerini, Avrupa mutfağı ile harmanlayarak uluslararası lezzetleri mükemmel bir servis ile bir arada sunuyor. Roka Salata, Parmesan ve Limon Kabuklu Sirke İle, Izgara Sebze Tabağı, Mozeralla Peyniri, Domates ve Çam Fıstığı İle, Çin Böreği, Karides Acılı Sarımsaklı Sote, Karidesli Makarna, Penne Arabiatta, Soya Soslu Piliç, Şarap Soslu Bonfile, Kuzu Külbastı, Viyana Şnitzel, Piliç Chevalier, ızgara Norveç Somonu, Çikolata Soslu Krep, Şokola Sufle, Sakızlı Fırın Sütlaç, Bademli Keşkül, Çikolatalı Brownie (Vanilyalı Dondurma ile) zengin menünün sadece bir bölümü. Tüm bu lezzetler usta ellerde yapılıyor ve son derece iyi bir servisle konuklara sunuluyor.

07.00-10.00 arası kahvaltı, 12.00-15.00 arası öğle yemeği, 19.00-24.00 arası da akşam yemeği servisi olan Park Residence’nin muhteşem bahçesi ise tüm gün çay - kahve ve pasta servisi için açık. 80 kişilik kapasiteye sahip Park Residence’e giderken rezervasyon yaptırmanız iyi olur. Visa, Master ve American Express kredi kartlarının geçtiği Park Residence geniş bir otoparka sahip.

Adres: Park Residence Hotel, Atlıhan Sokak No:4 Dalyan-Fenerbahçe
Tel: 0216 345 71 01

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT