Pizzeria Rose

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Cemil Topuzlu Caddesi No:46 Çiftehavuzlar Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 385 57 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul`da leziz bir İtalyan: Pizzeria Rose! Pizzeria Rose İtalyan Mutfağı’nın asla reddedilemeyecek lezzetlerini nezih bir ortamda damak zevki tutkunlarının beğenisine sunuyor. Bu güzel dekore edilmiş mekan her türlü ihtiyaç ve arzuya yanıt verebilecek nitelikte. Pizzeria Rose`da güzel havalarda sevdiklerinizle bahçede oturup bir şeyler atıştırabilir, Pazar günleri ise 11.00 – 15.00 arasındaki zengin brunch sofrasının keyfini çıkarabilirsiniz. Doğum günü ve diğer özel günler için planladığınız partilerinizi restaurantın alt katındaki 80 kişilik salonda son derece nezih ve unutulmaz bir akşam yemeğiyle kutlayabilirslniz. Ya da takım arkadaşlarınızla 40 kişilik giriş katındaki dev ekranda takımınızın maçını biranızı yudumlayarak izleyebilirsiniz. Tercih size kalmış.

Haftanın her günü 11.30-24.00 arası servis veren bu temiz, seçkin ve kaliteli restauranttan sizin için seçtiklerimiz: Göbek salata (tavuk, kuru domates, mısır, kapari, parmesan peyniri, kroton özel sos eşliğinde), Fesleğen soslu Domates ve Mozarella Tabağı, Izgara Mevsim Sebzeleri, Kalamar Tava, Hellim peyniri, taze ızgara sebze eşliğinde, Karışık Mevsim Salatası, Votka, parma jambon ve gorgonzola peynirli Penne, karidesli, kalamar ve domates soslu Linguine, patlıcan, fesleğen, mozarella peyniri, domates soslu fusilli makarna, Deniz Mahsullü Risotto (Arborio piriç pilavı) Mozarella peyniri, dana jambon ile doldurulmuş tavuk (Halka soğanla), pizzalar, İtalyan yabani Mantarlı Izgara Dana Bonfile, Mantarlı ve Kuzu Etli Ravioli, sıcak çikolatalı sufle, amarettolu panna cotta, karamelli krokantlı dondurma, tiramisu, kuplar... Restaurantta alkollü – alkolsüz ve sıcak – soğuk içeceklerin zengin çeşitlerini bulabilirsiniz.

American Express hariç bütün kredi kartlarının geçerli olduğu mekanın kapalı otoparkının olması özel araçlarla gelenler için büyük bir kolaylık. Restauranta gelmeden önce rezervasyon yaptırmak yararlı olur.

Adres: Cemil Topuzlu Caddesi No:46 Çiftehavuzlar
Tel: 0216 385 57 26

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT