TavernA

Mutfak Türü: Meyhane, Restaurant

Adres: Kazım Özalp Sok. Yalman Center A Blok (Chocolate yanı) Şaşkınbakkal Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 360 35 34

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Çok bilindik ama bildiklerinize benzemiyor… Geçmişin izlerini taşıdığı dekorasyonuna karışacak keyfi bekliyor… Özel mutfağından çıkan leziz mezelerle donanacak masalar, Türk Sanat Müziği’nin eşsiz namelerine eşlik edecek alkışlar, “şerefe” kalkacak kadehlerin yeni adresi “TavernA “ Anadolu Yakası’nda açıldı!

Yenilediği tarzı ile dikkat çeken Chocalate Grubu Anadolu Yakası’nda yepyeni bir meyhane açıyor! Şaşkınbakkal’da muhteşem deniz manzarası ve özel dekorasyonu ile “TavernA” eğlencenin ve lezzetin birleştiği ortamı ile müdavimlerini bekliyor!

TavernA’ın dekorasyonu eski bir İstanbul evinden ilhamla tasarlandı. Eski tuğla duvarlar, antik masalar, hepsi ayrı bir anı taşıyan sandalyeler, geçmişin izini yansıtan tablolar ve onlara eşlik eden gramofonlar… Rahat ama şık, evin sahibi gibi incelikli ve gösterişli tarzını yansıtan dokunuşlarla farklı bir meyhane konseptine sahip olan TavernA, haftanın beş günü, saat 20.00 – 00.30 saatleri arasında misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

TavernA’nın mutfağı da dekorasyonu gibi, eski meyhane kültürünün tadını taşıyor. Her bir mezede ayrı bir emek, düşünülerek katılmış ayrı bir lezzet var. Çeşit çeşit mezeler, mevsimin özelliklerine göre küçük sürprizler taşıyor.

Elbette TavernA’ın müziği de kimi zaman coşturucu kimi zaman hüzünlü… Devlet Opera Sanatçısı Çağrı Kökten, Türk Sanat Müziği’nin ince nağmelerini, arabeskin hüzünlü notalarına oradan da pop şarkılarının neşeli havasına götürüyor. Güçlü sesi ve yorumu ile haftada 5 gün canlı performansı ile o da misafirlerini ağırlıyor. Kimi zaman neşeye, kimi zaman hüzne, kimi zaman sevgiye kalkan kadehler, artık Anadolu Yakası Şaşkınbakkal TavernA’da kalkacak!

Fiks Mönü: 8 çeşit meze, 2 ara sıcak, ana yemek, tatlı-meyve, kahve ve sınırsız yerli içkiyi içeren mönü hafta içi 75 TL, hafta sonu ise 90 TL.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT