Temenye Balıkçısı

Yeme İçme Restoran Temenye Balıkçısı

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Batı Mahallesi Sahil Yolu MarinTürk İstanbul City Port A Blok No:7/8 Pendik İstanbul

Telefon: 0216 511 10 48-49

Faks: 0216 511 10 50

Web: http://www.temenye.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul’un yeni keyif durağı Pendik Marina, Marintürk Pendik sahili son aylarda hızla hareketleniyor. Temenye Turizm Gıda İşletmeleri ayrı restaurant olarak Lezzet Marina`nın keyifi ile buluşuyor. Temenye Restauranı;Temenye Et ve Temenye Balıkçısı olmak üzere Pendik sahilinin keyfini ...

Pendik Marintürk’te açılan Temenye Balıkçısı, özel reçetelerle hazırlanan eşsiz mezeleri ve balığın en lezzetli hallerini misafirlerine sunuyor. Bir İstanbul klasiği olan “Boğaz’da balık” kavramını kilometrelerce uzağa Marmara Denizi’nin kıyısına taşıyan Temenye Balıkçısı, bu keyfi yaşamak isteyenlerin özlemini giderecek.

Temenye Balıkçısı, birbirinden lezzetli mezeleri, günün balıklarını ve yılların tecrübesini uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Benzerlerini güney sahillerinde görmeye alışkın olduğumuz güzellikteki Pendik Marina’da kurulan Temenye Balıkçısı, yemekleri kadar şık dekorasyonuyla ve kaliteli servisiyle de oldukça iddialı. Mevsim balıklarından, günlük mezelere ve tatlılara kadar keyifli bir mönü sunan mekanda balıkçı tezgahı üzerinde sergilenen balıklar arasından yiyeceğiniz balığı seçebiliyorsunuz.

Temenye Balıkçısı’nda; Temenye usulü balık kavurma, zencefilli karides, dil kardinal güveçte, ev yapımı somon füme, Rum ve Ermeni mezeleri, ısıtılmış pilaki, levrek tuzda ızgara, kalkan tandır ve sütte karides mutlaka tatmanız gereken yemekler arasında. Ulaşım ve trafik sorunu yaşamak istemeyen, aracını kapalı otoparka güvenli bir şekilde park edip keyifli bir yemek yerken kendisini tatilde hissetmek isteyenler için Temenye Balıkçısı iddialı bir mekan. Boğazın kalitesini ve balığın lezzetini Anadolu yakasına Pendik’e çok da uygun fiyatlarla taşıyan mekan, Marmara Denizi’nin muhteşem manzarası ve Prens adalarının doyumsuz görüntüsü eşliğinde balığın tadına varmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.

Temenye Balıkçısı, İstanbul’da balık kültürünün oluşmasını sağlayan iki ismin imzasını taşıyor. “Boğazda balık” denince ilk akla gelen mekanlardan Bebek Balıkçısı’nın işletmecisi Ertuğrul Karabulut ve boğazın karşı yakasındaki Kordon Balıkcısının işletmecisi Eftal Çolak, balıktaki hünerlerini kurdukları ortak mekanda birleştirdi. Yurt içinde ve yurt dışında bir çok ünlü et restoranının kurucusu olan Erhan Konukoğlu’nun da üçüncü ortak olarak ekibin içinde yer almasıyla artan kalite, mekana ilk girildiği andan itibaren kendini hissettiriyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Valla manzara tamam, ama sadece bu manzara için çekilemeyecek özellikler: 1. En basit Türk şarabının dahi beyzınin bulunamaması 2. Gereksiz bir meze kaktırma çabası 3. Garsonların ilgisizliği ve vurdumduymazlığı 4. Pendikte boğaz fiyatının ödenmesi...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT