Victoria Meyhanesi

Yeme İçme Restoran Victoria Meyhanesi

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: İstiklal Cad. Olivya Geçidi Sok. No: 11 / 3 - A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 45 55

Web: http://victoriameyhanesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Victoria Meyhanesi
50. yılında, antik dokusu hiç bozulmadan ve her şeyiyle yenilenmiş bir mekan olarak tekrar hizmetinizde...

Meyhane kültürü, kişisel tarzları ve birikimleriyle Osmanlı dönemi meyhanelerinin tadını ve rengini yansıtan Talin ve Erdal Altan çiftinin işletmeciliğinde yeniden hayat buluyor.
Dekorasyonu, servis anlayışı ve müzikleriyle, İstanbul`un köklü meyhane geleneğini bugüne taşıyan VICTORIA; konuklarını bir Akdeniz mutfağı üstadı olan Hikmet Gereyhan hanımefendinin hazırladığı, hepsi birbirinden lezzetli yemek ve mezeleriyle ağırlıyor. Usta aşçımız Gereyhan, gündüzleri sıcak ev yemekleri ve alakart menüsüyle, akşamları ise, meyhane sofralarının klasik lezzetlerinin yanı sıra, `yoğurtlama`, `Kardak Tatlısı`, `patlıcan doldurma` gibi VICTORIA spesiyaliteleriyle hem göz, hem damak tadınızı doyuma ulaştıracak.

VICTORIA`nın, Akdeniz ve Ege mutfağının geleneksel lezzetlerini bir araya getiren menüsünde yer alan her yemek, günlük olarak, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanıyor: Ayvalık`tan getirilen özel sızma zeytinyağları, organik mevsim sebzeleri, Girit`e özgü leziz otlar, zengin baharat çeşitleri bu malzemelere sadece birkaç örnek...

VICTORIA, 16 kişilik ön bölümü ve 45 kişilik antik iç bölümüyle, güleryüzlülüğe ve hizmete önem verenlerin ve içkilerini, eski İstanbul meyhanelerinin dost ortamı içinde, ince bir zevkle hazırlanmış yiyecekler eşliğinde yudumlamak isteyenlerin uğrak mekanlarından olacak.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT