Viktor Levi Şarapevi

Yeme İçme Restoran Viktor Levi Şarapevi

Mutfak Türü: Şarapevi

Adres: Hamalbaşı Caddesi No: 12 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 60 85

Faks: 0212 249 62 75

Web: http://www.viktorlevisarapevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
ŞARAP KEYFİ KALDIĞI YERDEN…
Binlerce yıllık şarap geleneğinin İstanbul’daki asırlık temsilcisi Viktor Levi, 1 yıllık sessizliğin ardından yeniden Beyoğlu’ndaki tarihi binasında...
Viktor Levi Şarap Evi, tarihi mekanında, yenilenmiş yüzü, yeni şarap çeşitleri ve mönüsüyle sevenleriyle hasret gideriyor.

Aslına uygun olarak restore edilen mekan, korunan yüksek tavanına paralel olarak daha da genişleyen ve ferahlayan iç dizaynı, yenilenen oturma düzeni, yüzyılın başını yansıtan ahşap dekorasyonundaki detaylarıyla dikkat çekiyor.

Viktor Levi Beyoğlu, yeniliklerini şarap mönüsüyle de sürdürdü. Kavaklıdere tarafından özel olarak üretilen şaraplar, Türkiye’nin dört bir yanındaki bağlardan toplanan üzümlerin lezzetini kadehlere taşıyor. No: 59, No: 60, No: 17, No: 23, No:10 ve Papaz Karası gibi mekana özel şaraplar, farklı damak zevklerine hitap ediyor.

Şarap evi olarak bilinen Viktor Levi, klasik meze ve ara sıcaklarının yanı sıra mönülerine eklediği dünya mutfağından seçeneklerle restaurant özelliğini ön plana çıkararak, öğle ve akşam yemeklerinde şehre lezzetli bir alternatif sunuyor.

Aynı anda 400 kişiyi misafir edebilecek durumda olan mekanda iki kişi, peynir tabağı, salata, ana yemek ve şaraptan oluşan ortalama bir mönüye yaklaşık 100 YTL harcayarak keyifli bir gün geçirebiliyor.

Tüm kredi kartlarının geçerli olduğu Viktor Levi Beyoğlu, 09:00 – 02:00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT