Parmesanlı Tel Şehriye Çorbası

Yeme İçme Yemek Tarifleri Çorbalar Parmesanlı Tel Şehriye Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: Tel şehriye için:
İnce dilimlenmiş 1 adet limon kabuğu
100 gr. rendelenmiş parmesan peyniri
20 gr. tuzsuz tereyağı
100 gr. ufalanmış beyaz tost ekmeği
Çorba için:
50 gr. havuç
30 gr. beyaz soğan
30 gr. bezelye
30 gr. kereviz
50 gr. taze domates, soyulmuş
100 gr. patates
1 litre sebze suyu
10 gr. tuz
5 gr. beyaz biber
50 gr. yeşil lahana
30 gr. barbunya fasulye
20 gr. domates salçası
10 ml. zeytinyağı
30 gr. kabak

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tel şehriyenin yapılışı: Malzemeleri karıştırın ve ve elde ettiğiniz karışımı birkaç dakika buzdolabında bekletin. Sonra çok ince şeritler halinde kesip tuzlu suda kaynatın ve soğumaya bırakın.
Çorbanın hazırlanışı: Sebzeleri küp şeklinde doğrayın. Tereyağı ve zeytinyağında hafifçe kavurun. Sebze suyunu malzemeye ekleyip, sebzeler kaynayana kadar yavaş yavaş kaynatın. Çorbaya renk vermek için daha önceden kestiğiniz domatesleri son 5 dakikada yemeğe katın. Tuz ve biber ekleyin, Parmesanlı şehriyelerle ile birlikte servis yapın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT