Ispanaklı Tagliatelli

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 paket ıspanaklı tagliatelli makarnası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı sıvı margarin
Sosu İçin: 4 yemek kaşığı margarin, 15 adet mantar, 1 su bardağı çekilmiş ceviz, 3 diş sarımsak, 1 su bardağı krema, 3 adet taze soğan, 1 adet domates, 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber, tuz - karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Derin bir tencerede 3 litre su kaynatınız. Kaynadıktan sonra içine tuz ve zeytinyağını koyup, makarnayı ilave edip, 8-10 dakika arası haşlayınız. Makarna piştikten sonra süzüp, aynı tencerede 2 yemek kaşığı sıvı margarini ile yağlayınız. Sarımsak ve taze soğanları ayıklayıp, kıyınız. Domateslerin kabuklarını soyup, küp küp doğrayınız. Mantarları yıkadıktan sonra dörde bölünüz. Yayvan bir tencerede margarini kızdırıp, sarımsak ve taze soğanları sote ediniz. Doğranmış mantarları ekleyip, suyunu çekene kadar kavurunuz.
En son çekilmiş ceviz, doğranmış domates, kırmızı pul biber ve tuz ile karabiber ilave edip, bir taşım pişiriniz. Ateşten aldıktan sonra içine kremayı karıştırınız. Mantarlı ve cevizli sosu, sıvı margarin ile yağladığınız makarnaya karıştırıp, servis kabına aldıktan sonra sıcak olarak servis ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT