Karnabahar Salatası

Kişi Sayısı: 3 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 orta boy karnabahar
1 havuç
Siyah veya yeşil zeytin
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Tuz
Sosu için:
1 limon suyu
3 çorba kaşığı mayonez
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Karnabahar temizlenip iyice yıkandıktan sonra parçalara bölünmeden tuzlu kaynar suda haşlanır. Yumuşayınca sudan çıkarılarak süzülür. Salata servis tabağına oturtulur. Havuç soyulur ve rendelenir. Karnabahar büyük çiçekler halinde ayrılır ve salata tabağının ortasına yerleştirilir. Havuçlar çevresine yayılır. Mayonezle limon suyu karıştırılıp biraz tuz katılır ve salatanın üzerine dökülür ve zeytinle süslenir. Üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirildikten sonra servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT