Denize Sıfır Şeker Bayramı Aqua Florya’da!

Denize Sıfır Şeker Bayramı Aqua Florya’da!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Denize Sıfır Şeker Bayramı Aqua Florya’da!

Aqua Florya’da Şeker Bayramı şeker tadında! Bayram boyunca gerçekleşecek konserlerle ziyaretçilerine açık havada, denize nazır müzik ziyafeti yaşatacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 24, 2014

İstanbul’un ilk ve tek denize sıfır konumlu alışveriş merkezi Aqua Florya’da Şeker Bayramı denize nazır yaşanıyor. Düzenlediği kampanyalar, etkinlik ve konserlerle Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerine kaliteli ve keyifli anlar sunacak olan Aqua Florya, Şeker Bayramı’nı şehrin gürültüsünden uzak, denize karşı açık hava konserleriyle taçlandırmak isteyenlerin mekanı oluyor.

Aqua Florya’da Şeker Bayramı şeker tadında! Bayram boyunca gerçekleşecek konserlerle ziyaretçilerine açık havada, denize nazır müzik ziyafeti yaşatacak olan Aqua Florya, bayramın 1. Günü olan 28 Temmuz’da, 80’li ve 90’lı yılların müziklerini eğlenceli ve kendine özgü tarzıyla yorumlayan Blues Brothers’ı ağırlıyor. 29 Temmuz’da ise dillerden düşmeyen aşk şarkılarını Aqua Sahne’nin romantik atmosferinde yorumlayacak olan Venüs grubu ile bayram konserleri son hız devam edecek. Bayramın son günü olan 30 Temmuz ise, Pont Orkestrası’nın farklı dil ve tarzdaki müzik ziyafetiyle son bulacak.

Aqua Florya’da bayram sürprizleri bitmiyor. Bayram öncesi, 26-27 Temmuz tarihlerinde, Aqua Florya’dan 200 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Aqua Florya’nın dev çarkıfeleğinden sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

Bayram keyfini deniz manzarası ve kaliteli müzik ile perçinlemek isteyenlerin yolu, İstanbul’un ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya’dan geçiyor.

www.aquaflorya.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT