Watergarden İstanbul Hafta Sonları Bambaşka!

Watergarden İstanbul Hafta Sonları Bambaşka!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Watergarden İstanbul Hafta Sonları Bambaşka!

Sıra dışı konsepti ile dünyadaki ilklere ev sahipliği yapan Watergarden İstanbul, hafta sonlarınıza eğlence katmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2017

Büyüklere bir nefes, gençlere heyecan, küçüklere eğlence imkanı sunan Watergarden İstanbul bu hafta sonuna özel programlarıyla eğlenceyi ikiye katlıyor.

Cumartesi ve Pazar günü 11.00-18.00 saatleri arasında çocuklara özel Taş Boyama Etkinliği düzenleyen Watergarden İstanbul, çocukların renkli hayal dünyasını taşlara yansıtırken, Cumartesi günü Watergarden sahnesinde illüzyonist Kerem Eser, Nam-ı Diğer Paytak özel gösterilerini sergileyecek.

Pazar günü eğlence çılgınlığına 90’ların muhteşem animasyon karakteri Jessica Rabbit ile devam edecek olan Watergarden İstanbul, havuz etrafında gerçekleşecek gösteriyle eğlence ve müziği bir arada sunacak.

Hafta sonlarını keyfe dönüştürmek isteyenlerin tercihi Watergarden İstanbul, birbirinden özel etkinlikleriyle damak tadınızın yansı sıra eğlence anlayışınızın da vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT