Hakan Kılıçoğlu Quartet

Hakan Kılıçoğlu Quartet

Tarihler: 08 Haziran 2023 Perşembe ~ 08 Haziran 2023 Perşembe 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 250 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2023 ~ Haz 8, 2023

Hakan Kılıçoğlu 1988 yılında Adana’da doğdu. İlk davul dersini yine davulcu olan babası Hikmet Kılıçoğlu’ndan alarak 9 yaşında müzikle tanıştı. Hakan, ilk ve orta öğretimini tamamladıktan sonra “Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Vurmalı Çalgılar” bölümüne girmeye hak kazandı. Sonraki yıllarda caz müziğine olan merakı ve sonrasında Cengiz Baysal ile tanışarak davul çalışmalarına devam etti. İstanbul’da eğitim hayatını sürdürmeye karar verdi. 2007 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi “Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü” nü kazanarak, Caz-Davul dalında yüksek öğrenimine başladı. 2013 yılında onur öğrencisi olarak mezun oldu. 2015 yılında yine aynı üniversitede “Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü Yüksek Lisans” programını kazanarak, kariyerine akademisyen olarak devam etme kararı aldı. Yüksek lisansını 2018 yılında tamamlayarak mezun olan Hakan, 2019 yılında İstanbul Üniversitesi Müzik Bölümü Doktora Programı’na kabul edildi. Halen İstanbul Üniversitesi’nde Doktora öğrenimine devam etmekte ve yine aynı kurumda Caz-Davul bölümü öğretim görevlisi olarak derslere girmektedir.

Bazı modern caz standartları ile, ağırlıklı olarak Bu gece Hakan Kılıçoğlu’nun kendi besteleri ve düzenlemelerinden oluşan bir repertuvar ile sahne alacaklar.

Anıl Şallıel (ts),
Evrim Demirel (p),
Enver Muhamedi (b),
Hakan Kılıçoğlu (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT