İstanbul'da Pazar Konserleri

Tarihler: 17 Aralık 2017 Pazar ~ 17 Aralık 2017 Pazar 17 Aralık 2017 14:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 30.00 TL İndirimli 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2017 ~ Ara 17, 2017
Şarkılar ve filmler arasında müzikal bir yolculuğa Işıl Yücesoy ile çıkmaya hazır olun.

"Bir konser geleneğini tekrar yaşatmaya başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Pazar Konserleri” başlığı altında sanatseverleri ülkemizin önde gelen sanatçılarıyla buluşturuyor. Gündüz gerçekleşen konserlerin bu ayki konuğu Işıl Yücesoy.

Işıl Yücesoy ‘Zamansız’ Şarkılarla CRR sahnesinde...

Işıl Yücesoy, yeni yayınladığı “Hayat Herkese Aynı” şarkısı ve Türk Pop Müziği'nin kalbe dokunan şarkılarından seçilen 10 şarkıyı derin ve duygulu sesiyle yorumladığı; 37 yıl aradan sonra yayınlanan ilk albümü “Zamansız”dan şarkılar seslendirecek. “Niye Düşünüyorsun”dan, “Ya Seninle Ya Sensiz”e, “Kirli Beyaz Kedi”den “Anlamazdın”a… "

Işıl Yücesoy
Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Işıl Yücesoy, 1969 yılında Devlet Tiyatrosu'nda sanat hayatına atıldı. 1975 yılında şarkıcı olarak sahneye çıkmaya başladı. Aynı yıl ilk 45’liği “Çalamazsın Mutluluğu” basıldı. Dört adet plağı basılan Yücesoy, 1981'den sonra film ve dizilerde rol almaya başladı. İlk dizisi Atilla İlhan’ın yazdığı ‘Dokuz Sütuna Sekiz Manşet’tir. TRT’de yayınlanan bu dizide “sanatçı doktor” rolünü canlandırdı. Işıl Yücesoy 80’li yıllarda TRT'de “Arkası Yarın” programı için 15’e yakın radyo tiyatrosu yazdı. İstanbul Radyosu ve Ankara Radyosu’nda yayınlanan bu oyunlarda oynadı.

Işıl Yücesoy 16 yıl Eyüboğlu Koleji’nde Drama Eğitmenliği yaptı. Önemli tiyatro sanatçılarının jüri olarak katıldığı Tiyatro Festivali’nde yetenekli gençleri keşfetti, çeşitli üniversitelerde sanatın çeşitli dallarını seçen öğrenciler yetiştirdi.

Üvey Baba, Çemberimde Gül Oya ve Kara Para Aşk adlı diziler ile büyük bir hayran kitlesi edinen Işıl Yücesoy, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı 2014 yapımı “Unutursam Fısılda” adlı sinema filminde “Hanife” karakterini canlandırdı. Işıl Yücesoy'un Tanju Cılızoğlu ile olan evliliğinden Meneviş adında bir kızı vardır.

İndirimli Bilet: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT