RIAS Kammerchor Berlin,Ufuk & Bahar

RIAS Kammerchor Berlin,Ufuk & Bahar

Tarihler: 14 Haziran 2019 Cuma ~ 14 Haziran 2019 Cuma 14 Haziran 2019 20:00

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Ücret: Loca - 220.00 TL 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 166.50 TL 3. Kategori - 100.00 TL Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: http://www.sureyyaoperasi.org

E Posta: info@sureyyaoperasi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2019 ~ Haz 14, 2019
47. İstanbul Müzik Festivali, 11-30 Haziran tarihleri arasında müziğe ve şehre farklı bakışlar sunuyor.

BERLİN RIAS ODA KOROSU
FLORIAN HELGATH şef
UFUK & BAHAR DÖRDÜNCÜ piyano ikilisi

Dmitri Shostakovich
İki Piyano için Süit Fa diyez minör, op. 6

Zeynep Gedizlioğlu *
İki Piyano için Yeni Eser

Johannes Brahms
Aşk Şarkıları Valsleri, op. 52

Arayla 85’ sürer.

* Ernst von Siemens Müzik Vakfı fonuyla İstanbul Müzik Festivali siparişi, Dünya prömiyeri

KONSERE DOĞRU **
19.00-19.30 Balo Salonu
Özkan Manav’ın Zeynep Gedizlioğlu ile sohbeti

** Türkçe

Festival bu yıl Var Olmanın Karanlığı, Var Olmanın Aydınlığı teması üzerinden hayata dair zıtlıklara ve bunların müzik ve müziğin yaratım sürecindeki etkisine odaklanıyor. Şostakoviç’in eseri, aklın ve yüreğin farklı işleyişlerine tanıklık edercesine ilk bölümde ölüm karşısında yas tutarken ikinci bölümde ölümle böylesi acımasız bir yüzleşmeden kaçarak hayata tutunuyor. Zeynep Gedizlioğlu’nun eseri ise benzerlikler ve özdeşlikler, farklılıklar ve zıtlıklar üzerinden iki piyano arasındaki gerilimli ilişkiyi anlatıyor. 2012 Ernst von Siemens Besteci Ödülü ve 2018 Heidelberg Sanatçı Ödülü sahibi, Salzburg ve Bonn Beethoven dahil, pek çok festivalden eser siparişi alan Zeynep Gedizlioğlu, en yeni bestesiyle İstanbul Müzik Festivali’ne konuk oluyor. Ernst von Siemens Müzik Vakfı’nın tanımıyla Zeynep Gedizlioğlu’nun müziği, “çok unsurluluğun ve bireysel farklılıkların değerine yapılan son çağrı niteliğinde”.

Konserin solistleri ise sadece ülkemiz müzikseverleri tarafından değil, dünya sahnelerinde ve özellikle çağdaş müzik alanında beğeniyle takip edilen bir piyano ikilisi: Ufuk ve Bahar Dördüncü. Dördüncü kardeşler yorumları, araştırmaları ve yeni proje üretimleriyle 20. ve 21. yüzyıl iki piyano repertuvarının zenginleşmesine yıllardır katkıda bulunuyorlar. İkilinin daha önce de birlikte çalıştıkları RIAS Oda Korosu ise Rönesans ve Barok dönemin aslına sadık yorumlarından 19. yüzyılın müzik dünyasına yeni bir anlayış getiren Romantik dönem icralarına ve en zorlu dünya prömiyerlerine kadar standartları belirleyen bir konumda yer alıyor. Şostakoviç ve Gedizlioğlu’ndan Brahms’ın aşk şarkılarına uzanan böylesi renkli ve çok katmanlı bir program daha emin ellerde olamazdı!

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale Kart üyeleri iki (2), Sarı Lale Kart üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT