Uriel Herman Trio

Uriel Herman Trio

Tarihler: 30 Ağustos 2022 Salı ~ 30 Ağustos 2022 Salı 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 120 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2022 ~ Ağu 30, 2022

Caz piyanisti ve besteci Uriel Herman hem gruplarıyla hem de solo çalışmalarıyla dünyanın pek çok ülkesinde performanlar vermektedir. Karmaşık orta doğu ritimleri ve melodilerini ustalıkla yoğurduğu sound’u eğitimini aldığı klasik piyanodan geliyor. Ocak 2019’da Uriel, önde gelen Fransız plak şirketi Laborie Jazz ile en son başlığı olan “Face to Face”i yayınladı. Albüm, Uriel’in orijinal müziğini ve David Bowie ve Mordechai Zeira’nın şarkılarının benzersiz düzenlemelerini içeriyor. 2023’te Uriel, ‘Different Eyes’ adlı 3. solo albümünü yayınlayacak. Bu albümde Antonio Carols Jobim ve Nirvana için yeni orijinal parçalar ve düzenlemeler yer alacak. Çellist ve şarkıcı Maya Belsitzman ile birlikte bir ikili albüm de 2022 yılı içinde çıkacak.

Uriel Herman Quartet, Herman’ın 2014 yılında Haaretz ulusal gazetesi tarafından İsrail’in yılın en iyi 5 albümünden biri seçilen ilk albümü ‘Awake’in kaydının ardından kuruldu. O zamandan beri grup büyük festivallerde ve mekanlarda sahne aldı. Bunların arasında Yasak Şehir Konser Salonu (Pekin, Çin), Festival Jazz Sous Les Pommiers (Coutances, FR), Centro Cultural Kirchner (Arjantin), Stanford Üniversitesi (CA, ABD), Jarasum Caz Festivali (Güney Kore) diğerleri arasında.

Uriel Herman (p),
Enver Muhamedi (b),
Ekin Cengizkan (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT