Vatikan Müzeleri ve Sistine Şapeli

Vatikan Müzeleri ve Sistine Şapeli

Tarihler: 21 Mayıs 2020 Perşembe ~ 21 Mayıs 2025 Çarşamba

Yer: Sanal Müzeler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2020 ~ May 21, 2025
“Günümüzde sanat tarihi ile ilgilenenlerin meraklı insanlar olduğunu düşünüyorum. Hayatın özüne varmak; geçmiş ve geleceği bir araya getirip ikisini birden okumak ve çağımızın olanca hızına rağmen yavaşlayıp küçük bir nefes almak isteyen insanlar…”

Celil Sadık, bu sözleri sarf ederken son derece doğru bir noktaya parmak basıyor ve şüphe yok ki, evlerimize sığındığımız bugünlerin gündemine de ilaç gibi gelecek bir tespitte bulunuyor!

Kitabın izinde uğrayacağımız ilk durak, Vatikan. Michelangelo’nun baş döndürücü tavan fresklerini, Raffaello’nun canlanmak üzereymiş gibi duran temperalarını ve daha pek çok ikonik sanatçının eserlerini yakından incelemek için yapmanız gereken tek şey bu linke tıklamak:
http://www.museivaticani.va/content/museivaticani/en/collezioni/musei/cappella-sistina/tour-virtuale.html/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT