Devrim Erbil - Insprirations

Devrim Erbil - Insprirations

Tarihler: 20 Nisan 2024 Cumartesi ~ 30 Haziran 2024 Pazar

Yer: İstanbul Sinema Müzesi

Adres: Kuloğlu, İstiklal Cd. Atlas Pasajı No: 131 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2024 ~ Haz 30, 2024

Büyük yankı uyandıran sergilere ev sahipliği yapan İstanbul Sinema Müzesi, ilklere imza atmaya devam ediyor. Devrim Erbil’in daha önce hiç sergilenmemiş eserleri, sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Resmin Şairi ve 34 sanatçı dostunun eserlerinin yer aldığı ‘Insprirations’ sergisi, Renk Erbil küratörlüğü ve Renko London organizasyonuyla 20 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında sergilenecek.

Devrim Erbil'in 60. sanat yılını kutlamak amacıyla hayata geçirilen ‘Inspirations' sergisi, İstanbul Sinema Müzesi geçici sergi salonunda sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Türk modern sanatının efsane ismi Devrim Erbil’in yağlı boya, ipek halı ve NFT gibi farklı tekniklerle ürettiği ve daha önce hiç sergilenmemiş eserlerinin yanı sıra usta ismin 60 yıl içerisinde birlikte yol yürüdüğü değerli 34 sanatçının eserleri de modern sanat tutkunlarını benzersiz bir modern sanat deneyimi yaşatacak.

Renk Erbil tarafından kurulan ve Türk modern sanatını çağın ötesine taşıyan kreatif projelere imza atan Londra merkezli Renko London, Devrim Erbil'in 60. sanat yılını arkadaşları, eğitmenleri ve öğrencilerinden oluşan 34 önemli sanatçının katılımıyla gerçekleştirdiği benzersiz bir sergi ile taçlandıracak. İstanbul’un 60 yıllık tarihini gözlemleyen bir sanatçı olarak Devrim Erbil'in şehrin çeşitli yönlerini resmettiği, yaşamın ritmi ve deviniminden ilham aldığı eserleri, sanat tutkunlarını İstanbul’da eşsiz bir sanat yolculuğuna çıkaracak.

Sergide; A. Cem Şahin, Aydın Ayan, Bahri Genç, Beste Alperat, Can Ayan, Celalettin Tandoğdu, Çiğdem Erbil, Emirhan Bıçakcı, Ercüment Kalmık, Eren Eyüboğlu, Ergin İnan, Erol Evgin, Esra Meral, Fethi Arda, Gülten İmamoğlu, Hanefi Yeter, Kudret Türküm, Memiş Aslan, Mustafa Pilevneli, Nezih Çavuşoğlu, Nezir Korkmaz, Renk Erbil, Sadık Altınok, Saime Taktak, Şebnem Bahar, Süleyman Saim Tekcan, Tanju Demirci, Turan Erol, Yasemin Öztürk, Zühtü Müridoğlu’nun eserleri de yer alacak. Devrim Erbil'in 60. sanat yılına özel gerçekleşecek sergi, İstanbul'un en önemli sanat ve kültür merkezlerinden biri olan Beyoğlu'nda, İstiklal Caddesi'nde konumlanan, tarihi 200 yıla yaklaşan binada yer alan İstanbul Sinema Müzesi'nde gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT