Bahar Noktası

Bahar Noktası

Tarihler: 27 Nisan 2024 Cumartesi ~ 27 Nisan 2024 Cumartesi 20:30

Yer: Alan Kadıköy

Ücret: 250,00 TL Tam + After Party 200,00 TL Öğrenci + After Party 30,00 TL Gençler Ayakta 100,00 TL After Party

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr/

Adres: Acıbadem Mahallesi, Muhittin Üstündağ Caddesi Kadıköy İstanbul

Telefon: (216) 414 38 00

Web: https://alankadikoy.com/

E Posta: alankadikoy@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2024 ~ Nis 27, 2024

Yılın düğününe davetlisiniz! Abartılı makyaj ve simleriniz, jilet saçlarınız, parlak rugan ayakkabılarınız hazırsa en şık abiye elbiselerinizi, tarlatanlarınızı, kıvrak danslarınızı bazaların altından çıkarmanın zamanı geldi!

Can Yücel’in Türkçe söylediği, William Shakespeare’in unutulmaz komedisi Bahar Noktası, Özlem Özhabeş rejisiyle döngülerin, kuir ihtimaller ve umutların iç içe geçtiği, heyecan dolu bir deneyim sunuyor. Aşk ve özgürlük temaları etrafında örülmüş üç temel hikâyenin ardından, bu deneyim hazzın ve sevginin coşkuyla kutlandığı bir partiye dönüşerek seyirciler dansa davet ediliyor.

Gerçekleşmek zorunda olan bir düğün;
Düğüne oyun hazırlamaya çalışan oyuncu topluluğu;
Kurallara başkaldırarak yasak aşklarına kavuşmaya çalışan gençlerin büyülü kovalamacası!

Bu üç hikâye birbirine düğümlenirken karakterler kendilerini cinlerin, perilerin ve muzip büyülerin ormanında bulur ve ortalık karışır. Oyun büyü, aşk, hayal gücü ve komediyi harmanlayarak tiyatroyu, özgürlük tutkusunu, bir aradalığı ve aşkı kutlayan bir şölenin sınırlarını sorgular.

Aşıkların, birbirlerini ve yollarını bulmaya çalıştığı bu sihirli öykünün ardından gerçekleşen düğün, kendi benzersiz büyüsü ve lanetleriyle dolu bir partiye dönüşüyor ve büyüyerek hepimizi içine dahil ediyor. Bir yastıkta kocar ya da muradımıza erer miyiz bilmiyoruz ama her partide İstanbul gece hayatının önemli DJ’leriyle dansa doyup çok eğleneceğimize hiç şüphe duymuyoruz.

MeyIDiageo’nun değerli katkılarıyla sahnelenen Bahar Noktası, Davet Creative Group, Antrepo ve Suteks’in ürün, Reflect Studio'nun ürün ve üretim, Huni Creative Studio’nun görsel iletişim tasarım desteğiyle hayat buluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT