Anish Kapoor İstanbul’da

İstanbul Haberleri Anish Kapoor İstanbul’da

S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), Akbank’ın 65. yılı kapsamında sponsorluğunu üstlendiği “Anish Kapoor İstanbul’da” sergisini ziyaret etmek isteyen sanatseverlere özel ücretsiz rehberli turlar düzenliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 18, 2013

S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), Akbank’ın 65. yılı kapsamında sponsorluğunu üstlendiği “Anish Kapoor İstanbul’da” sergisini ziyaret etmek isteyen sanatseverlere özel ücretsiz rehberli turlar düzenliyor. 5 Ocak 2014 tarihine kadar her cumartesi ve pazar günü düzenlenecek turlar, 11.00 ve 14.00’te iki seans olarak gerçekleştirilecek. Sanatseverler, sanatçının mermer, kaymaktaşı gibi farklı malzemelerle yapılan, çoğu daha önce sergilenmemiş taş eserlerine odaklanan ilk kapsamlı sergi olma özelliğini taşıyan “Anish Kapoor İstanbul’da” sergisinde yer alan eserleri Sabancı Üniversitesi öğrencilerinin rehberliğinde gezecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT