Şişli Tiyatrosu Perdelerini Yenilendi

Şişli Tiyatrosu Perdelerini Yenilendi

İstanbul Haberleri Şişli Tiyatrosu Perdelerini Yenilendi

Mart ayının başında açılışı planlanan Şişli Tiyatrosunun Sahibi Mustafa Kalkan: "Biz yatırımımızla sanata ve sanatçıya destek olmayı amaçlıyoruz." diyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 15, 2021

Son olarak Ali Poyraoğlu'nun sahne aldığı Şişli tiyatrosu yenilendi. Uzun süredir kapalı olan Şişli Tiyatrosu milyonluk yatırımla yeniden açılıyor.

1972 yılında kurulan ve Adile Naşit, Gazanfer Özcan gibi sanatçıların sahne aldığı Şişli Tiyatrosu perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Altı ay önce onarım faaliyetlerine başlanan Şişli Tiyatrosu yoğun bir tempoda yenilendi. Yenileme çalışmaları tiyatronun nostaljik havasına uygun olarak yapıldı. Baştan son yenilenen tiyatroda her türlü can güvenliği de ön planda tutulmuş.

Mart ayının başında açılışı planlanan Şişli Tiyatrosunun Sahibi Mustafa Kalkan: "Biz yatırımımızla sanata ve sanatçıya destek olmayı amaçlıyoruz." diyor.

Bugüne kadar birçok ünlü tiyatroya ev sahipliği yapan Şişli Tiyatrosu en büyük desteği Şişli belediyesinden gördü. Şişli Belediyesi birçok konuda Tiyatronun yatırımcılarına destek sağladı.

Şişli Tiyatrosunun yenilenmesi ile ilgili olarak yatırımcı Mustafa Kalkan şu bilgileri veriyor. "Öncelikle herkes bu devirde sanata bu şekilde yatırım yapılır mı diye soruyor. Evet yapılır çünkü sanat her zaman kazandırır. Para kazandırmasa insan kazandırır. İnsanın aydınlanması için sanat gereklidir. Bu nedenle sanata yatırım yapıyoruz. Tiyatroyu devir aldıktan sonra ortalama bir milyon liralık bir harcama ile yeniledik. Hem salonu olmayan tiyatrocular hem de yeni projelere her zaman destek vermeye hazırız. Biz Fabula Kültür Ve Sanat Limited Şirketi olarak bir girişimde bulunacağız. Bunun yanı sıra genç sanatçılara ve tiyatro kulüplerine destek vermeyi planlıyoruz. Diğer tiyatrolardan farklı olarak biz dijital yayınlarda planlıyoruz. Ayrıca tiyatro çalışmalarımıza bağlı olarak bir de sanat akademimiz olacak. Tiyatro çalışmalarının yanı sıra salon ve diğer bölümler kongre, seminer amaçlı kullanılmak üzere de düzenlendi"

230 sanat severi aynı anda misafir edebilecek Şişli Tiyatrosu ve Şişli Sanat Merkezi yeni projelerle kapılarını açmak için gün sayıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT