Coco Cléméntiné

Yeme İçme Restoran Coco Cléméntiné

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Büyükdere Caddesi Astoria Kuleleri No:127- 3439 Esentepe Şişli İstanbul

Telefon: 0212 215 21 30-32

Web: http://www.cococlementine.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Akdeniz’in romantik çizgisini dekorasyonuyla, enfes lezzetlerini ise mutfağıyla Türkiye’ye taşıyan Coco Clementine, ‘müdavimlerine özel’ olarak hazırladığı yeni 5 farklı konsept ve özel menüler sunuyor.

Kendine has tarzı ve ayrıntılı tasarımlarıyla göz dolduran Coco Clementine; lezzeti, estetiği , ev sıcaklığını yansıtan ambiyansı ve bünyesine eklenen 5 farklı konsept ve menüleriyle İstanbulluların en gözde buluşma noktası. İsmini Akdeniz’e özgü bir ‘mandalina’ türünden alan Coco Clementine’in; limon, portakal, kumkuat ve özellikle mandalina ağaçları ile bezenmiş bahçesi ayrıca görülmeye değer.

Konumlandığı 48metre tavan yüksekliğine sahip avluda Güney Amerika’dan özel olarak getirilen bucıda bucıderas ailesinden olan ağacın etrafına kurulu Coco Clementine .Caffetteria,Antakyalı kebapçı,Coco Garage tapas bar,Sushi-Mushi farklı mutfakların ve şıklığın adresi. Kış aylarında bile açık havada olduğunuz hissini veren Coco Clementine, farklı dokunuşlarla oluşturulan 5 yeni konsept ve markayla alternatif mekanlar ve damak zevkleri denemek isteyenler için de ideal.

Dünya mutfaklarının orijinal tadlarını sunan lezzetli ve zengin menüleri ile kısa sürede özel bir müşteri potansiyeline ulaşan Coco Clementine, şık ve göz dolduran konseptlerine rağmen fiyat seçenekleriyle de oldukça ideal. Lezzetin, şıklığın ve 5 farklı konseptin birleşimini sunan Coco Clementine’in bünyesindeki ‘’Caffetteria bölümünde kişi başına 15 YTL’ye yemek yemeniz mümkün. İş dünyasının vazgeçilmezi öğle yemekleri, doğum günleri, iş toplantıları, nişan yemekleri ve isteğe göre hazırlanacak özel davet menüleri ile birçok alternatif sunan Coco Clementine, hazırladığı yenilikleriyle 800 kişiye kadar olan organizasyonlarda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT