Dijon Cafe Bistro Bar

Yeme İçme Restoran Dijon Cafe Bistro Bar

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, Restaurant

Adres: Bağdat Caddesi No:470/A Çatalçeşme Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 70 06-07-08

Web: http://www.cafedijon.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kasım 2010`da Bağdat Caddesi Suadiye`de Cafe Bistro Bar olarak hizmet vermeye başlayan Dijon, kısa sürede Cadde`nin popüler seçkin mekanları arasında yerini aldı.

Kendine has dekorasynu ile oldukça şık ve rahat bir ambiansa sahip Dijon, hem gündüz hem de gece keyifli zaman geçirebilmeniz için her türlü konfor düşünülerek tasarlandı. Sevdiklerinizle hoş, kaliteli zaman geçirebileceğiniz Dijon`un dekorasyonu yemekli toplantılar ve organizasyonlar için de olanak sağlıyor.

Adını Fransa`nın doğusunda Burgonya bölgesinde, dünya çapında şarapları, likörleri, kir`i, hardal ve biftekleriyle ünlü tarihi şehirden alan Dijon`un mönüsü farklı ve gurme lezzetlerden oluşuyor.

Bu lezzetlere eş değer kalitede şarap seçenekleri de sunan Dijon`un sahip olduğu geniş Kav`ında; dünya şaraplarının yanı sıra yerli seçkin markaların şarapları da bulunuyor. Geniş içki, kokteyl ve likör seçenekleri sunan Dijon içki mönüsüyle de öne çıkıyor.

Ekibin güler yüzü, mutfak ve içki konusundaki bilgisi, kültürü ve benimsenen kaliteli servis anlayışı ile misafirlerini hem özel hem de evinde hissettirmeyi amaçlayan Dijon, düzenlediği Özel Dünya Mutyfağı Günleri ile de pek çok yeni tadı dostlarıyla paylaşıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT