Topaz

Mutfak Türü: Türk Mutfağı, Akdeniz Mutfağı, Uluslararası Mutfak, Restaurant

Adres: Ömer Avni Mah. İnönü Cad. No: 50 Gümüşsuyu-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 10 01

Faks: 0212 249 43 10

Web: http://www.topazistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İSTANBUL’UN BÜYÜSÜNE TOPAZ’DA KAPILIN…
Cosmopolit kentin, evrensel tadı… “Topaz”

Nefes kesen manzarası ve merkezi konumu ile Topaz, İstanbul’a ve boğaza Gümüşsuyu’ndan bakıyor.

Topaz, Akdeniz ve Türk mutfağının özel lezzetlerini, farklı dekorasyonu ve büyüleyici manzarası eşliğinde sunuyor.

Sakinleşme, rahatlama etkileri ile bilinen ve aynı zamanda bereket taşı olarak da anılan Topaz taşının özelliklerini dekorasyon ve genel konsept içinde etkileyici şekilde kullanan Topaz’ın, tüm görsel tasarım danışmanlığını Fransa’da yaşayan ünlü tasarımcı Koray Özgen yaparken, farklı mimari tarzı ve dekorasyonu ise AKS Mimarlık, Nur Kanatlı ve Murat Öztürk imzası taşıyor.

Restaurant – Lounge – Bar olarak hizmet veren olan Topaz, bölge iş yerlerini de düşünerek bu keyfi sadece geceleri değil, öğle servisinde de misafirlerinin beğenisine sunuyor. Akşamüstü ile bar ve lounge bölümünde “Tapas a la Topaz” sizi tüm günün iş stresinden çıkarırken aynı zamanda trafikten uzak tutuyor, evrensel müzik ise geceye hazırlıyor.

Farklı Akdeniz ülkelerinin misafir şefleri ile konuklarına mutfakların evrenselliğini yaşatan Topaz, çok özel şarap kavı ile uyumlu lezzetleri konuklarına bir şölen edasında sunarken iş dünyasının yabancı misafirlerini de düşünerek geleneksel eski Türk yemeklerini de ihmal etmiyor.

İlk olarak İtalyan şef Stefano Marchoni ile başlayacak lezzet yolculuğu ilerleyen dönemlerde diğer Akdeniz ülkelerinin misafirleri ile seyrine devam edecek.

İstanbul’un büyüleyici semtlerinden biri olan Gümüşsuyu’ndaki yeni adresiniz Topaz ile bir iş çıkışı günün stresini atmak, bir öğlen misafirlerinizi ağırlamak ya da kendinizi ve sevdiklerinizi ödüllendirmek için buluşabilirsiniz.

7 tepeli İstanbul’u bir de eski Ayaspaşa, şimdiki Gümüşsuyu’ndan, hem de ağaçlar arasından boğazı seyrederek yaşamak için sizi Topaz’a bekliyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT